ZA ŠEST MESECI IZ DEBELJUCE U NEVIĐENOG FRAJERA: Njegova transformacija je brutalna! (FOTO)
Transformacija veka, Foto: Printscreen / Instagram / jeremiahpetersonmontana

SVAKA ČAST ČOVEČE!

ZA ŠEST MESECI IZ DEBELJUCE U NEVIĐENOG FRAJERA: Njegova transformacija je brutalna! (FOTO)

Otac troje djece otkrio je dramatičnu transformaciju svog tijela nakon što je prestao jesti brzu hranu jer nije više mogao trčati za svojom djecom.

Objavljeno:

Džeremi Peterson (39) iz Montane imao je 127 kilograma pje nego se što se odlučio na radikalnu promenu, a silne kilograme dobio je hraneći se nezdravo i ispijajući pivo u kasne noćne sate.

Nakon što je saznao da ima intoleranciju na ugljikohidrate, picu i prerađenu hranu zamenio je za ketogenu prehranu bogatu mastima, proteinima i povrćem.

Sada bi mu na isklesanoj figuri mogao pozavideti bilo koji sportista, a njegova transformacija još je neverovatnija jer je sve to postigao za samo šest meseci.

Svakog dana po dva sata proveo je hodajući, te još sat vremena u teretani, što mu je pomoglo da izgubi 38 kilograma. Oni koji ga poznaju sada komentarišu kako izgleda 20 godina mlađe.

- Izgledao sam kao sredovečni muškarac sa stomakom, a sada imam telo kao klinac na fakultetu. Sve je bolje otkako sam smršao, moja kosa i koža izgledaju zdravije, umesto debelih obraza vidi mi se čeljust, a imam i trbušnjake. Stvarno sam ponosan na svoj stomak. Pre je bio pravi pivski trbuh no sada ga više nema.

- Govore mi da izgledam 15 do 20 godina mlađe. Kad gledate rezultate iz nedelju u nedelji u ogledalu dobijete još veću motivaciju. Moja transformacija se dogodila tako brzo jer sam vežbao u teretani bez dana pauze pa sam i brzo izgubio masno tkivo. Provodio sam do tri sata vežbajući. Pešačenje ne izgleda kao neka vežba, no pre sam išao kući i pio pivo da se rešim stresa, a sada hodam i to me jednako opušta.

- Planinarenje mi super dođe jer ne bih mogao da idem u teretanu ujutro, pa u podne i uveče. Sada imam puno više samopouzdanja i imam više energije. uvek smo bili aktivna porodica, no kad sam pre planinario s decom, oni bi jurili na planinu, a ja sam ostajao bez daha. Moja creva nisu varila hranu kako treba, pa bih pet minuta nakon obroka često završio u wc-u. Nakon kolonoskopije ispalo je da sam alergičan na gluten i imam reakciju na svu prerađenu hranu. Vežbanje i dijeta bila su mi jedina opcija.

- Od dva piva dnevno i kolača za vikend, kao i ugljenih hidrata i prerađene hrane, moji kilogrami su se gomilali. Sada sam pun energije unatoč pešačenju i budim se u 5 ujutro, a ležem u 22 sata. Pre sam bio stalno umoran i bio mi je potreban poslepodnevni san - kazao je on koji je promenu zabeležio na stranici mytransphormationstartstoday.com koja mu je pomogla s planom prehrane i vežbanja.

Priznaje da su ga privukle i novčane nagrade koje dobijaju takmičari, a dosad je u 150-dnevnom izazovu zaradio impresivnih 50.000 dolara.

- Glavni motiv bilo je moje zdravlje, no 50.000 mi je isto dobro došlo - kazao je Peterson i poručio svima da ako je on uspeo, svako može.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.