Bila je toliko MASIVNA da rodbina nije mogla da je prepozna, a onda je donela odluku koja joj je promenila život! (FOTO)
Devojka koja je izgubila više od 70 kilograma., Foto: Printscreen/Instagram

kakva transformacija!

Bila je toliko MASIVNA da rodbina nije mogla da je prepozna, a onda je donela odluku koja joj je promenila život! (FOTO)

Godinama je izbegavala društvenu interakciju jer se stidela svojih kilograma

Objavljeno:

Kristin Karter je žena koja je prošla neverovatan put da bi izgubila više od 70 kilograma.

Ova dvadesetdevetogodišnjakinja se podvrgla laparoskopskoj restriktivnoj operaciji želuca, koja predstavlja jednu od efikasnih metoda hirurškog lečenja gojaznosti i podrazumeva smanjenje veličina želuca.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju svojih promena u kilaži.

-Na prvoj slici sam već izgubila 34 kilograma. Ali nikad nisam pomislila da ću opet nositi donje rublje. Do ovoga sam došla ... ali često se osećam kao da ću da odustanem , napisala je Karter, koja je inače poznata kao @veightlosshero na društvenim mrežama.

-Ali nešto me je navelo na ovaj zahvat. Odustajala sam više puta, ali sam, sebi obećala da se više neću osvrtati i da ću samo gledati napred, izjavila je Kristin.

Karter je ovu odluku donela 2014.godine na porodičnom okupljanju, kada je shvatila da više ne može da kontroliše svoju težinu. Godinama je izbegavala društvenu interakciju jer se stidela svojih kilograma.

Kada je stigla, videla je svog omiljenog ujaka, njegova reakcija je bila bolna za nju.

- Dok sa mu se približavala, gledao me je belo, kao da sam stranac, koliko god da je bolno, shvatila sam da me nije prepoznao, priča Karter.

Njena težina je rasla na neverovatnih 124 kilograma.

- Bukvalno sam se pojavila na mestu gde me ljudi nisu prepoznavali, morala sam svojoj rodbini da se predstavljam i objašnjavam ko sam, seća se Karter.

Od tog dana obećala sam sebi da neću više nikada da dozvolim da se tako osećam, bilo je zaista bolno.

- Ono što sam naučila je da svaka transformacija polazi iz glave, rekla je Karter.

Danas Karter inspiriše svoje pratioce na Instagramu, a ima ih 244.000. Ona im pomaže da shvate ko su "u ovom trenutku", kao i šta mogu postati.

-Ne radi se o savršenstvu, već o samopouzdanju, ponovila je ona.

- Nije u pitanju gubitak težine, već zdravlje.

(Espreso.co.rs/ telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.