SLAGAO SAM DEVOJKU DA SAM SMRTNO BOLESTAN KAKO BIH JE ODVUKAO U KREVET: Šokantna ispovest jednog muškarca zaprepastila internet!
Zažalio je zbog svoje laži, Foto: Pixabay

u laži su kratke noge

SLAGAO SAM DEVOJKU DA SAM SMRTNO BOLESTAN KAKO BIH JE ODVUKAO U KREVET: Šokantna ispovest jednog muškarca zaprepastila internet!

On sada ne zna kako da se izvuče iz svojih laži...

Objavljeno:

Na britanskom portalu "San" osvanula je šokantna ispovest jednog muškarca.

On se obratio za savet kolumnistkinji Deidre, i objasnio da je slagao devojku sa kojom je izašao da je smrtno bolestan kako bi završio sa njom u krevetu.

- Ja imam 24 godine, a njoj su 22. Ona je nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Upoznao sam je pre tri meseca, kada sam bio s prijateljima u kafiću. Oni me uvek ismejavaju zbog načina na koji se udvaram devojkama. Oni su jako dobri u flertovanju sa devojkama i ja se uvek osećam kao gubitnik.

Nakon što sam nju uočio u baru, skupio sam hrabrosti da joj priđem, ali stvari nisu išle dobro. Ona se činila vrlo samouverenom i interesantnom - predobrom za mene.

Mislio sam kako je moj život previše dosadan da bi o njemu razgovarali. Nakon deset minuta pokušaja da je impresioniram, postao sam očajan. Dakle, kao poslednji pokušaj održavanja razgovora rekao sam joj da sam teško bolestan i umirem. Ona je reagirala saosećajno i s istinskom brigom.

Razgovarali smo ostatak večeri, a potom sam je otpratio kući. Razmenili smo brojeve telefona, iako sam bio uveren da će to biti zadnji put da razgovaramo. Ali, sledećeg jutra poslala mi je poruku da bi volela da me opet vidi što pre. Od tada smo zajedno i super nam je. Međusobno se zasmejavamo i uživamo u sličnim stvarima. Seks je neveroatan.

Nekako se nadam da će ona samo zaboraviti na to s bolešću i nastavićemo kao da nikada ništa nisam rekao. Nisam u stanju priznati joj da sam skroz zdrav. Zabrinut sam jer više ne mogu tako, a ono što je najgore, njena majka je imala rak i preživela je. Do sada je već trebalo d ajoj kažem istinu, ali nisam.

Bojim se da ću je izgubiti ako joj kažem istinu, ali ne mogu se zauvek držati te laži.

Kolumnistkinja je ovom muškarcu dala sledeći savet:

Istina izađe na vidjelo pre ili kasnije, i ona možda već sumnja nešto. Znaš da joj to moraš reći, ali mogu zamisliti koliko je teško naći pravi trenutak i priznati.

Napiši joj iskreno pismo, reci joj koliko je voliš i objasni joj zašto si osećao potrebu da joj u početku kažeš. Priznaj da tvoja laž proizlazi iz niskog samopoštovanja i da se sad osećaš kao budala. Pošalji joj veliki buket cveća ili je odvedi na večeru.

Nadam se da će te razumeti i oprostiti ti, ali budi spreman na vatromet ako do toga ne dođe. Niko ne voli biti obmanut, pogotovo ako je nešto tako ozbiljno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.