DOMAĆICI JE MUŽ PREBACIVAO DA NE RADI NIŠTA: Onda mu je ona u jednom SNIMKU pokazala kako zapravo izgleda njen DAN! (VIDEO)
Foto: Facebook printscreen

nije ženama lako

DOMAĆICI JE MUŽ PREBACIVAO DA NE RADI NIŠTA: Onda mu je ona u jednom SNIMKU pokazala kako zapravo izgleda njen DAN! (VIDEO)

Pokazala mu je koliko zapravo ima posla

Objavljeno:

Džema Kalmers je domaćica kojoj su dosadile stalne pridike supruga da "ne radi ništa po ceo dan" pa je rešila da tome stane na put.

- Ceo vikend, moj divan partner žalio se kako ja ništa ne radim ceo dan pa sam pomislila kako bih mu mogla pokazati kako izgleda moja svakodnevica - napisala je ona na Fejsbuku.

Odlučila je da snima sebe i sve dnevne aktivnosti spakovala je u urnebesan video od 8 minuta.

- Pre nego što sam i započela da snimamvideo, počistila sam ostatke dvie razbije čaše nakon što je moj mali čovek pomislio da bi moglo biti vrlo zabavno bacati čaše na pod. Ispraznila sam i mašinu za pranje posuđa, malom čoveku dala doručak, nekako sam se uspela na brzinu da se istuširam s njegovim ulascima u kupatilo i proveravanja gde sam, promenila mu pelene i obukla se. Zato, gospodine Džons, nemoj mi više spominjati "uživaj u slobodnom danu" ili me pitati "šta sam radila po ceo dan jer odgovor je ovo - objavila je u opisu snimka.

KAKVA ISPALA: Muvao je ženu preko neta, prešao 1000 km da je upozna, a potom je ZAŽALIO ZA CEO ŽIVOT!

Pogledajte kako izgleda njen dan:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.