Stranac je čekao da dečak zaspi u vozu, a onda mami dao porukicu o roditeljstvu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

KAKAV GEST!

Stranac je čekao da dečak zaspi u vozu, a onda mami dao porukicu o roditeljstvu! (FOTO) (VIDEO)

- Popij piće na moj račun, ti treba da budeš uzor svojoj generaciji, pristojna si i učiš sina dobrim manirima, deo je pisma..

Objavljeno:

Odgajanje malog deteta je teško. Temperament, plač, vriska, pa čak i prepiranje, sve je deo igre. Najgore je kada se napad besa desi u javnosti – dete koje vrišti je nešto što niko ne želi.

Jedna mlada mama iz Engleske, Sami Wels, shvatila je da je najbolji način da da izbegne dramu i frustracije u kojima su deca jako dobra, da okupira pažnju svog sina.

Dok je bila u vozu sa svojim trogodišnjim sinom Rylanom i strancem u redu pored nje, dala je sve od sebe da okupira pažnju svog sina. Nije želela da Rajan pravi probleme tokom vožnje u vozu punom odraslih koji jedva čekaju da dođu kući.

OBJAVILI DATUM VENČANJA: Evo kad će se Megan Markl udati za princa Harija!

Igrala je igrice sa svojim sinom, pitala ga o njegovom danu i čak mu tiho objašnjavala kako su maniri važni na javnim mjestima kao što je voz. Rajan se sve više opuštao i umesto da bude “naporno” dete u vozu, bio je primer savršenog dečaka.

Nekoliko stanica pre njene, čovek koji je sedeo pored njih je ustao i krenuo da izađe, ali joj je pre toga dao nešto što je izgledalo kao 5$ umotanih u papir.

Pročitala je poruku:

“Popij piće na moj račun, ti treba da budeš uzor svojoj generaciji, pristojna si i učiš sina dobrim manirima.”

foto: Magazin.ba

Kao da to nije bilo dovoljno, napisao je još nešto sa druge strane…

“p.s. Ja imam ćerku tvojih godina, neko je isto to jednom radio sa njom. Nadam se da će i ona biti dobra majka kao ti kada bude imala decu.”

To je bio najveći kompliment koji je neko mogao dati Sammie. Dala je sve od sebe za vaspitanje svog sina i bilo je divno da je to neko prepoznao.

Sammie je počela plakati. Bila je inspirisana njegovom porukom i bilo joj je žao što je otišao a da mu se nije zahvalila.

Nakon što je sve objavila na Fejsbuku, saznala je da je čovek Ken Saunders (50) i kao što je i pisalo, otac je kćerki njenih godina.

Srećom, Ken je vidio njenu objavu u novinama i pitao ih da ga spoje ponovno sa njom.

Napisao je:

foto: Magazin.ba

“Jednostavno ne mogu da verujem. Tamo je bila ova velika priča. Bilo je nestvarno i poslao sam poruku mojoj ćerki Romani da je upozorim da sam opet uradio nešto sramotno.”

Sammie, Rylan i Ken su se konačno sreli ponovo i imala je priliku da mu se zahvali. Sami je objasnila Kenu da su njegove reči i novac više od lepog gesta i one su joj potvrdile ono što joj je trebalo:

“Sve vreme sam mislila da ne radim stvari kako treba sa Rylanom – svo vreme. Brinula sam se – da li sam prestroga prema njemu? Da li sam preblaga prema njemu? Toliko sam se trudila da shvatim to. Zato mi je toliko značilo kada mi je neko rekao da to dobro radim.”

Ken je dokazao da i najmanje delo može uticati na nekoga.

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.