MALI RUSI SU SPREMNI DA DAJU ŽIVOT ZA PUTINA! Ovako se zaklinju na vernost predsedniku Rusije! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

tako se to radi

MALI RUSI SU SPREMNI DA DAJU ŽIVOT ZA PUTINA! Ovako se zaklinju na vernost predsedniku Rusije! (VIDEO)

Mali vojni kadeti daju reč da će zadržati svoj položaj na Krimu...

Objavljeno:

Poslanica ruske vladajuće partije "Ujedinjena Rusija", Ana Kuvička, objavila je snimak u kojem deca iz ruskog Volgograda puna entuzijazma pevaju o spremnosti da se "bore do poslednje bitke" za "ujka Vovu", misleći na ruskog predsednika Vladimira Putina...

ZVALI SU JE NAJRUŽNIJA MLADA NA SVETU! Svi su joj se smejali, a kada je vidite sada, NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA! (FOTO)

DA LI TONE BROD SAŠE JANKOVIĆA? Božo Prelević i Kokan Mladenović izašli iz PSG?

ŠEF JOJ JE SKINUO NAOČARE, PA ŠAMARAO I LEVOM I DESNOM! Funkcioner SNS mlatio gradonačelnicu Vršca!

Mali vojni kadeti daju rečda će zadržati svoj položaj na Krimu, ali i da će da povrate Aljasku od SAD (Rusija je prodala SAD 1867. za 7,2 miliona dolara).

Ovo nije prvi snimak u kojem se deca u uniformama koriste za propagandu. Na snimku se nalazi i pomenuta poslanica Kuvička, koja peva zajedno sa mladim policijskim kadetima, koji imaju manje od 10 godina i dolaze iz Volgograda. Tekst za pesmu napisao je, navodno, taksista iz Moskovske oblasti, Vjačeslav Antonov.

Ana Kuvička je snimak dopunila slikama iz inostranstva i očigledno je imala nameru da prikaže haos koji vlada u zemaljama sveta, koje su "lišene predsednika".

Kadeti pevaju o stvarima i konfliktima širom sveta, a upozoravaju i da se ne otkrivaju nikakve slabosti vlasti.

- Ako nas komandant poziva na našu poslednju bitku, mi smo s vama, ujka Vovo - pevaju kadeti u pesmi.

U pozadini, dok deca pevaju u studiju, vidi se memorijalni kompleks u Volgogradu, koji označava ključnu bitku za tadašnji Staljingrad tokom Drugog svetskog rata.

- Tekst pesme govori o teškim diplomatskim odnosima na međunarodnoj areni, u kojoj se Rusijapokazala nepokolebljivom i uporno podržava svoj vektor razvoja uprkos pritisku. Štaviše, deca inspirisana primerom Krima, nadaju se ponovnom ujedinjenju drugih izvorno ruskih teritorija. Sada imaju i druge, ne manje ozbiljne izazove pred njima. Ali oni će definitivno uspeti i pobediti - rekla je ruska poslanica Kuvička.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.