RADILA JE ISTRAŽIVANJE O UBICI DVE DEVOJČICE: Kada je ugledala OVU FOTOGRAFIJU, prebledela je i saznala ŠOKANTNU ISTINU!
Foto: Youtube prinscreen / The CheNews

otkriće koje menja život

RADILA JE ISTRAŽIVANJE O UBICI DVE DEVOJČICE: Kada je ugledala OVU FOTOGRAFIJU, prebledela je i saznala ŠOKANTNU ISTINU!

Nije mogla da veruje šta vidi

Objavljeno:

Pre 15 godina, dve devojčice po imenu Holi Vels i Džesika Čapman su nestale.

Nažalost, one nikada nisu pronađene žive. Tog popodneva otišle su da kupe slatkiše u prodavnicu i nikada se nisu vratile. Njihova tela pronađena su 13 dana kasnije.

ĆERKA NAM JE SA 11 GODINA PISALA OVE JEZIVE REČI I SEKLA SE PO TELU: Pronašli smo joj dnevnik tek kad je bilo kasno!

Ono što se zapravo desilo devojčicama na putu do kuće je užasno. Njih je u svoju kuću namamio Ijan Hantli, koji je radio kao domar u lokalnoj školi. On je devojčicama rekao da je unutra njegova devojka, koja je bila učiteljica. Onda ih je ubio.

Osuđen je na 40 godina zatvora. Dok je on bio iza rešetaka, jedna druga devojčica je odrastala.

Samanta Brajan je imala 14 godina kada je u školi istraživala ubistva Ijana Hantlija. Guglala je njegovo ime i pronašla fotografiju koja ju je šokirala.

Na fotografiji je jasno prepoznala - sebe!

foto: Youtube prinscreen / The CheNews

To je bila fotografija nje i njene majke, i odmah je tražila objašnjenje.

Majka joj je onda priznala sve - da je Hantli njen otac, i da ga je ostavila dok je još bila trudna sa njom, jer ju je zlostavljao.

foto: Youtube prinscreen / The CheNews

-To je bio bolni šok za mene. Hiljadu pitanja mi je prolazilo kroz glavu. Nisam želela da me povezuju sa ubicom. Da li ću i ja biti monstrum kao on? - priseća se Samatna.

foto: Youtube prinscreen / The CheNews

Ipak, uspela je da prihvati tu činjenicu i shvati da nije nimalo nalik na svog oca ubicu. Kaže da je njen pravi otac zapravo muž njene majke, koji ju je usvojio 2009. godine.

(Espreso.co.rs / ViralNova.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.