CELA SALA JE PLAKALA, PA ČAK I ON: Mladoženja se okrenuo i USRED VENČANJA otkrio da njegovo srce pripada drugoj! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

usred venčanja

CELA SALA JE PLAKALA, PA ČAK I ON: Mladoženja se okrenuo i USRED VENČANJA otkrio da njegovo srce pripada drugoj! (VIDEO)

Kada su svatove upitali da li ko ima nešto protiv, Džeferson je rešio da prizna šta mu stoji na duši

Objavljeno:

Bili u braku ili ne, svi dobro znamo kako venčanje treba da izgleda – okupe se zvanice, mladoženja i nevesta stanu ipred matičara, on ispriča šta ima i onda se obrati svatovima pozivajući ih da, ako imaju nešto protiv braka koji će se sklopiti, kažu to odmah ili da ćute zauvek. I uglavnom svi ćute.

Džesika i Džeferson su ludo zaljubljeni jedno u drugo i zato su i rešili da stanu na ludi kamen. Međutim, kada su svatovi upitani da li ko god ima šta protiv, Džeferson je rešio da prizna šta mu stoji na duši.

foto: Printscreen/youtube

Njegovo srce pripada drugoj, veoma posebnoj dami! Okrenuo je leđa nevesti i obratio se Đovani, njenoj osmogodišnjoj ćerkici.

- Ako bih mogao od Boga da zatražim bilo šta, hteo bih tebe da imam za ćerku. Bio bih najponosniji otac na svetu da imam tako lepu, pametnu i obrazovanu ćerku kao što si ti… Dajem ti ljubav, svoju ljubav, da se uvek brine o tebi, da te štiti i da ne dozvoli da ti se išta loše desi - rekao je Džeferson. Svi u sali su plakali, uključujući i mladoženju, a snimak sa ovog venčanja pogledalo je skoro 10 miliona ljudi!

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.