ONA JE NAJOPASNIJA ŽENA NA SVETU: Prezgodna je, ALI NIJEDAN MUŠKARAC NE SME DA JOJ PRIĐE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen / Instagram / claudiaochoafel1xx, Na fotografiji: Klaudija Feliks

drhte na pomen njenog imena

ONA JE NAJOPASNIJA ŽENA NA SVETU: Prezgodna je, ALI NIJEDAN MUŠKARAC NE SME DA JOJ PRIĐE! (FOTO) (VIDEO)

Lepa i opasna...

Objavljeno: 15:48h

Na čelu mafije skoro uvek su muškarci. Ipak, nađe se tu i tamo po koja žena. Ipak, verovatno nijedna dosad nije izgledala tako dobro kao izvesna Klaudija Feliks iz Sinaloe.

Naime, meksikanka, Klaudija Oćoa Feliks, svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog luksuznog života, i pokazuje svoju ljubav prema novcu i oružju.

Bilo kako bilo, meksički vebsajtovi trenutno se "suočavaju" sa njom, a potežu se i priče da ima veze, odnosno da je lider podgrupe zloglasnog kartela narkomanije Sinaloa. Ali, postavlja se pitanje, da li je ova žena stvarno narko kraljica, ili najnovija žrtva medijske bombe podstaknuta svojim zapanjujućim izgledom i očiglednom ljubavlju za novcem i oružjem? Meksički sajtovi tvrde da Klaudija Feliks može biti novi šef "Los Antraka", bande koji radi za kartel Sinaloa. Njen nadimak, "La Emperatriz de los Antrak", prevodi se kao "carica Antraksa". Ipak, neki drugi meksički mediji Proceso i Sinembargo.com.mk ističu da meksički tužioci nisu pokrenuli bilo kakvu istragu protiv nje.

Međutim, ona je odbacila optužbe protiv nje na svom Tvitter nalogu, optužujući meksičke medije za "klevetu" i "laži". Rekla je da nema veze sa kartelima droge.

Inače, Klaudija je majka troje dece koja su, kako kaže, "najlepša priča" koju je "sudbina napisala" u njenom životu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.