AMRA JE NAJUTICAJNIJA SANŽAKLIJKA U SAD: Od strogih roditelja otišla u 23. godini, nije imala za hranu, a onda je USPELA! (FOTO)
Foto: instagram / amra olević

za pohvalu

AMRA JE NAJUTICAJNIJA SANŽAKLIJKA U SAD: Od strogih roditelja otišla u 23. godini, nije imala za hranu, a onda je USPELA! (FOTO)

Amra se našla na listi deset Instagram zvezda koje najviše zarađuju

Objavljeno:

Amra Olević jedna je od najpopularnijih svetskih šminkerki, a njene savete redovno prati 5,5 miliona ljudi, zbog čega je upala na "BrightSide"-ovu listu deset Instagram zvezda koje najviše zarađuju.

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijjih i najuticajnijih, ali je značajan deo njenih prihoda i proizvodnja sopstvene kolekcije šminke. Amra je šminkerka, modna stilistkinja i vlasnica linije ruževa i sjajeva pod nazivom “Lip Land Amrezy”.

Still in the #NudeSeries like ? Dress @hotmiamistyles Jacket @bcbgmaxazria Boots @houseofcb Sunglasses @gucci

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

- Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vreme nisam imala novca ni za hranu. Živela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se setim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspevali. To iskustvo me je promenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cenim svaki trenutak - rekla je svojevremeno Amra.

Thanks for the love everyone ? Dress @fashionnova

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

Ona često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne nosi naziv "Montenegro", koji je posvetila Crnoj Gori. Rođena je 1988. u Plavu, a pre SAD živela je u BiH i u Hrvatskoj.

(Espreso.co.rs / Sandžaklive)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.