OVO JE NAJGORI ČOVEK NA SVETU: Znao je da je HIV pozitivan, seksualno zlostavljao 42 dece OD 11 DO 17 GODINA!
Foto: Charles County Sheriff’s Office

MONSTRUM!

OVO JE NAJGORI ČOVEK NA SVETU: Znao je da je HIV pozitivan, seksualno zlostavljao 42 dece OD 11 DO 17 GODINA!

Bel je ranije bio optužen za napad na 24 osobe, ali je državna advokatska kancelarija u ponedeljak saopštila da je taj broj sada povećan na 42 osobe

Objavljeno:

Bivši školski pomoćnik i trener, zaražen HIV virusom, optužen je da je seksualno zlostavljao 42-oje dece. Broj žrtava Karlosa Deangela Bela skoro se udvostručio, od kada je prvi put uhapšen u Julu.

Navodni napadi su se odvijali na različitim lokacijama u okrugu Čarls, u Merilendu u periodu od maja 2015. do juna 2017. godine. Bel je ranije bio optužen za napad na 24 osobe, ali je državna advokatska kancelarija u ponedeljak saopštila da je taj broj sada povećan na 42 osobe.

"Optužnica protiv Bela, uključuje one podnesene 30. juna 2017. i 28. jula 2017. godine, kao i optužbe za žrtve otkrivene u toku istrage", rekao je državni advokat Toni Kovington u saopštenju za medije.

Do sada je identifikovano 28 njegovih navodnih žrtava, a još 14 je neidentifikovano. "Starost žrtava, u vreme izvršenja krivičnih dela, varira od 11 do 17 godina", rekao je Kovington.

Iako je Bel optužen da je pokušao da prenese virus odabranim žrtvama,

vlasti kažu da nemaju podatak da se ijedna od navodnih žrtava testirala na HIV i da je rezultat bio pozitivan. To čini ranije izveštavanje medija netačnim.

Bel je ukupno optužen za 206 tačaka, što uključuje 22 tačke zlostavljanja mloletnika, 19 tačaka seksualnih prestupa drugog stepena, 7 tačaka seksualnog prekršaja trećeg stepena, 97 tačaka dečije pornografije i 5 tačaka pokušaja prenosa HIV virusa. U zavisnosti od presude koja bude donesena, država može da traži doživotnu kaznu za Bela.

On će se pojaviti na sudu 8. januara 2018. godine.

(Espreso.co.rs/RT.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.