Status na Fejsu mu je UPROPASTIO ŽIVOT, ali je zbog toga sada BOGATIJI za 13 MILIONA DINARA
Foto: Pixabay/Profimedia/Ilustracija

STRAŠNO!

Status na Fejsu mu je UPROPASTIO ŽIVOT, ali je zbog toga sada BOGATIJI za 13 MILIONA DINARA

Zbog objavljenog statusa čovek je dobijao i pretnje opasne po život, a bio je i fizički napadnut zbog čega je šest meseci proveo u bolnici

Objavljeno:

Sedamdesetčetvorogodišnji Austraijanac Kenet Rot dobio je neverovatnih 115.000 dolara (12.785.995 dinara) odštete nakon što mu je jedan status na Fejsu bukvalno uništio posao, a i život.

Rot ima dva hotela, „Nirvana Village“ i „Dolphin Motels“ u australijskom gradu Nambuka, a jednog dana pojavila se informacija da su oni glavna destinacija za pedofile. Ovu informaciju je električar Dejvid Skot objavio na svom profilu.

- Upozorenje, Nambuka se koristi za premeštanje pedofila. Hoteli „Dolphin Motels“ i „Nirvana Village“ kao i jedan indijski restoran se koriste za to. Ispred njih se nalaze stajalište gde staju autobusi sa našom decom - napisao je on.

foto: Printscreen/facebook

Međutim, ova informacija je bila daleko od istine, što je i pokazala presuda sudije. Rot je u svojim hotelima pružao utočište osobama koje imaju porodičnih problema, ali ne pedofilima.

Zbog objavljenog statusa čovek je dobijao i pretnje opasne po život, a bio je i fizički napadnut zbog čega je šest meseci proveo u bolnici. Spas su pronašli tako što su se odselili iz Nambuke.

Na kraju je donešena presuda da je Dejvid Skot objavio netačnu informaciju koja je drastično uticala na Rotov život, pa mu je naređeno da plati odštetu.

(Espreso.co.rs/BKTVnews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.