DEVOJKA JE UPOZNALA MOMKA PREKO TINDERA, a ujutru se probudila sa dva uboda na vratu i NIČEG SE NIJE SEĆALA!
Foto: Reuters

REKLa kazala

DEVOJKA JE UPOZNALA MOMKA PREKO TINDERA, a ujutru se probudila sa dva uboda na vratu i NIČEG SE NIJE SEĆALA!

Žena je otišla u bolnicu sledeće jutro

Objavljeno:

Da dejting aplikacije nisu toliko sigurne i bezbedne ukazuje nam ovaj slučaj, gde je na Floridi optužen mladi farmaceut, koji je navodno na Tinder sastanku drogirao ženu.

Prema policijskoj izjavi, Robert Vuds (27) je stupio u kontakt sa ženom preko dejting aplikacije Tinder, dogovorio se da se nađe sa njom u baru u gradu Tampa.

Žena je navodno popila samo jedno pivo u restoranu pre nego što je Vuds predložio da odu u njegov stan, gde je tvrdio da njegovi prijatelji imaju zabavu.

Kada su stigli. Devojka je videla da nema nikakve žurke, ali je ipak ostala. Par je počeo da igra igru pijenja, što je dovelo do toga da žrtva popije ono za šta je mislila da je apsint.

Žena je tvrdila policiji da je kasnije izašla na balkon da popuši cigaretu, a da se jutro kasnije probudila u njegovom krevetu ne sećajući se prošle noći.

Vuds joj je rekao da su prošlu noć imali odnos, a kada je ona rekla da nema nikakvo sećanje o tome, on je na to odgovorio "To je u redu". Par je navodno nakon toga imao seks po drugi put, ali je u izjavi devojka tvrdila da i dalje nije prošlo dejstvo onoga što joj je on sipao u piče.

Žena je otišla u bolnicu sledeće jutro.

Rekla je da je našla dva traga uboda na vratu gde se vidi da joj je nešto ubrizgano i ogrebotine i modrice koje nisu bile tu ranije.

Nakon toga je poslala poruku Vudsu gde ga je pitala "Šta si mi ubrizgao", na šta ju je on pitao " Da li si živa? . Devojka je odgovorila "jedva".

Vuds je zadržan u Okružnom zatvoru Hilsburg, uz kauciju od 250.000 dolara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.