TI SI SVINJA, SVE JE BILA ŠALA: Mislila je da je pronašla ljubav svog života, a ispostavilo se da je sve BOLESNA PREVARA! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Sophie Stevenson

NEMA SRCA!

TI SI SVINJA, SVE JE BILA ŠALA: Mislila je da je pronašla ljubav svog života, a ispostavilo se da je sve BOLESNA PREVARA! (FOTO)

Devojka je potrošila gotovo 47.718 dinara na avionsku kartu i otputovala u Amsterdam. Kada je sletela na aerodrom javila mu se, a on nije odgovarao na pozive

Objavljeno: 14:58h

Britanka Sofi Stevenson (24) i nešto mlađi Holanđanin Džes Mateman (21) upoznali su se u Španiji. Družili su se u Barseloni, gde su oboje letovali nešto posle terorističkog napada koji se dogodio na La Rambli.

Nakon druženja njihovih 'ekipa' Sofi i Džes upustili su se u avanturu. Ta letnja romansa nakon dva meseca našla se na naslovnicama tabloida jer je njen završetak bio sve samo ne romantičan. Nakon povrtaka kućama nastavili su komunikaciju. Sofi tvrdi da su se čuli svakog dana nakon što su se vratili kućama, Holanđanin ju je zatim pozvao da ga poseti.

Devojka je potrošila gotovo 47.718 dinara na avionsku kartu i otputovala u Amsterdam. Kada je sletela na aerodrom javila mu se, a on nije odgovarao na pozive.

CEO SVET PLAČE OD SMEHA ZBOG OVOG ČOVEKA: Pokušao je da bude kul, a izblamirao je i praunuke! (VIDEO)

Umesto da ju dočeka kako je obećao, mladića nije bilo. Čekala ga je dva sata, počela paničariti. Odlučila je otići u hotel organizovanim autobusnim prevozom. Tek nakon šest sati dobila je sms poruku. "Ti si prasica. Sve je bila šala" (u originalu: 'You were pigged. It was all a joke').

Odgovorila mu je: "Kako možeš biti tako okrutan!" Ubrzo ju je blokirao na svim društvenim mrežama. "Igra navlačenja svinje je kada tip pokušava navući debelu, ružnu curu. Odmah mi je pozlilo", ispričala je Sofi za britanske medije.

foto: Printscreen

To je okrutna igrica, koja spada u urbane legende i većina ljudi veruje kako ne postoji. 'Navlačenje svinje' (Pulling a pig) je takmičenje u kojem učestvuje grupica muškaraca kojima je zadatak na izlasku upoznati devojku koju oni smatraju neatraktivnom - ko god završi s 'najružnijom' devojkom je 'pobednik'.

Prvo je Holanđanin tvrdio kako između njega i Sofi nije bilo nikakve romanse. Zatim je rekao i kako sumnja da je ona uopšte došla u Amsterdam. Kasnije je malo promenio priču, priznao je da su ipak bili zajedno u Barseloni. Nakon neviđene salve besa i uvreda izrečenih u komentarima na to što je napravio, Džes Mateman je progovorio i za holandske medije.

Tvrdi kako je Sofi sve izmislila, kako je u medijskim objavama pokrenut lov na veštice, a veštica je - on

"Slomljen sam, nakon objave mojim roditeljima, sestri i meni dolazile su pretnje. Ni jedan od britanskih medija nije me kontaktirao. Te poruke koje su se pojavile izmislili su ili britanski tabloidi ili Sofi, ja ih nisam posalo", rekao je Mateman za Metro. Mnogi britanski mediji u svojim člancima tvrdili su kako su pokušali stupiti u kotakt sa Holanđaninom, ali da im se on nije javljao.

Dan kasnije medijima je stiglo službeno obraćanje koje je sastavio Matemanov advokat Jehudi Moszkowicz. "Ako je Mateman i upotrebio reč 'svinja', čega se on ne seća, tu je poruku poslao isključivo za vreme boravka u Španiji".

Sofi ima punu podršku svoje porodice u odluci da celu priču objavi u medijima. "Čim sam čuo, poželio sam otići tamo i naći ga. Bilo bi grozno da se bilo kome to dogodi, a činjenica da je to doživjela moja ćerka mi se gadi.

Ne mogu o tome ni razmišljati. Ona je predivna, samopouzdana devojka i odakle tom kretenu pravo da napravi nešto takvo", kazao je Sofin otac Andrew Stevenson za The Sun.

Kaže da mu je saznanje o bolesnoj igrici u koju je balavi Holanđanin uvukao njegovu ćerku gore iskustvo nego strah da je Sofi stradala u terorističkom napadu koji se dogodio u Barseloni u vreme odmora. Policija je roditeljima rekla kako s pravne strane dečko nije učinio ništa nezakonito.

Kada je otac čuo da dečko nije došao po nju na aerodrom rekao joj je da se odmah vrati kući, ali prvi slobodan let bio je tek dan kasnije, morala je prenoćiti u hotelu.

Odlučila je izaći u javnost uprkos poniženju i sramoti kako bi pomogla drugim devojkama. "Ne želim da se njima to dogodi", kazala je Sofi. Reakcije britanske javnosti su na strani devojke, mnogi komentatori su zaljučili kako je jedina svinja u celoj priči upravo mladi Holanđanin.

(Espreso.co.rs / 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.