UNIŠTAVAJTE CRKVE, BACAJTE BOMBE, POZIVAJU ISLAMISTI: Austrija na nogama!
Foto: Pixabay.com

NAPETO

UNIŠTAVAJTE CRKVE, BACAJTE BOMBE, POZIVAJU ISLAMISTI: Austrija na nogama!

Poslanik Huber iz redova Slobodarske partije Austrije (FPO) ističe da se ne radi o "bezazlenoj dečijoj igrariji, već jasnoj pretnji"

Objavljeno:

Nepoznata lica ispisala su, u austrijskom gradiću Ips, na više mesta islamističke grafite, zbog čega su uznemirene lokalne vlasti, a poslanik u pokrajinskoj skupštini Martin Huber saopštio da daje 500 evra nagradu za hapšenje počinioca.

U saopštenju policije se navodi da je na više mesta u gradu napisano "Alahu akbar" i "Bomb the church" (“Bombarduj crkvu”). Policija moli građane za informacije kako bi uhvatila one koji stoji iza ovih grafita

Poslanik Huber iz redova Slobodarske partije Austrije (FPO) ističe da se ne radi o "bezazlenoj dečijoj igrariji, već jasnoj pretnji". On je rekao da plaća nagradu u visini od 500 evra za informacije koje bi policiji pomogle da "islamističke ispisivače grafita" uhapsi.

Austrijska policija u pokrajini Tirol trenutno istražuje novi slučaj postavljanja svinjske glave ispred smeštaja za izbeglice. Stanari izbegličkog smeštaja u mestu Kirhbihel pronašli su pred ulaznim vratima svinjsku glavu, i o tome obavestili nadležne. Policija ukazuje da već prati konkretni trag.

Inače ovo nije prvi put da se ovako nešto desilo: U maju ove godine je slobodarska omladina, nakon što je održano druženje uz praseće pečenje, preostalu svinjsku glavu donelo na prostor jednog turskog kulturnog udruženja. Državno tužilaštvo je tada podnelo krivičnu projavu protiv nekadašnjeg šefa slobodarske omladine u tom regionu. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.