MAMA, MAMA: Rusi naučili psa da govori! Ni mi nismo verovali dok nismo čuli! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/New World

NEVEROVATNO!

MAMA, MAMA: Rusi naučili psa da govori! Ni mi nismo verovali dok nismo čuli! (VIDEO)

Natalija kaže da je Bosja prvi put počeo da proizvodi zvukove koji liče na reči, dok je porodica gledala televiziju, ali oni u početku nisu obraćali pažnju

Objavljeno:

Pas iz jednog prilično izolovanog sela u Ruskoj oblasti Amur, oduševio je ceo svet jer je uspeo da nazove svoju vlasnicu "mama".

Snimak koji se širi Internetom, prikazuje malog čupavog psa, koji na zahtev gazdarice da kaže mama, grubim, dubokim glasom to i uradi.

Bosjini vlasnici, Natalija i Lenoid Fedorenko, kažu da Bosju imaju 11 godina, a mešanca su usvojili iz prihvatilišta za životinje.

Natalija kaže da je Bosja prvi put počeo da proizvodi zvukove koji liče na reči, dok je porodica gledala televiziju, ali oni u početku nisu obraćali pažnju.

Međutim, pas je počeo sve češće da ponavlja reč "mama", a porodica tvrdi da on to sad radi svakodnevno, u specifičnim okolnostima, zbog čega misle da pas zna šta reč koju izgovara znači.

"Čini se da mu se sviđa da govori mama. Nismo ga učili da to radi. Spontano se desilo," rekla je Natalija.

Vlasnici psa kažu da je Bosja savršen porodični pas koji je ljubazan prema deci i njihovim kućnim ljubimcima.

"On je heroj," kaže Natalija. "Uzeli smo ga kada je bio mali iz skloništa za pse lutalice. Dugo smo tražili malog psa za kućnog ljubimca."

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.