STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, NEŠTO SE PROMENILO, nešto OPASNO SE DEŠAVA! (VIDEO)
Foto: Pixabay

drevni narod

STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, NEŠTO SE PROMENILO, nešto OPASNO SE DEŠAVA! (VIDEO)

Starešine su se složile da je uzrok takvim promenama pomeranje Zemlje prema severu

Objavljeno: 10:13h

Uragan Irma, zemljotresi, masovna ubistva, ratovi, zveckanje nuklearnim oružjem, džinovski lednici se odvajaju od Antarktika...

Svet kakav poznajemo srlja u propast, a kao da nam to nije bilo dovoljno, oglasio se i narod koji se retko oglašava, i to jednim katastrofičnim predviđanjem.

Prema eksimskim starešinama, koji su dobri vremenski prognostičari, jer žive u skladu s prirodom, izučavajući jednostavne, ali često zanemarene signale, problem nije samo u globalnom zagrevanju.

Naime, ovi domoroci u arktičkim regijama Kanade, SAD i Grenlanda kažu da klima nije krivac za sve, već se po njima, jednostavno rečeno "Zemlja pomerila".

Ovo jezivo upozorenje su uputili NASA i celoj globalnoj naučnoj zajednici, govoreći kako je naša "planeta stenjala, a nebo se promenilo".

Pogledajte video:

Oni tvrde da se Zemlja "zateturala", odnosno "nagnula" prema severu, što je rezultiralo "promenom na nebu".

- Nebo je drugačije - starešine su tako upozorile NASA da Sunce više ne izlazi na mestu na kojem je izlazilo ranije. Upozorili su i da im dani traju duže nego ikad pre, a tvrde i da su se promenili položaji Meseca i zvezda, što je po njima pravi uzrok promena temperature i strašnih oluja koje pogađaju planetu.

Sve starešine su se složile da je uzrok promenama pomeranje Zemlje prema severu, a smeta im što se za sve optužuju klimatske promene.

Prema njima, Sunce je sada na višoj poziciji na horizontu i greje više nego obično.

- Nešto se opasno događa sa Zemljom - tvrde Eskimi. (Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.