ZGODNI UKROTITELJ ZMIJA PRONAĐEN MRTAV U SPAVAĆOJ SOBI: Pored njegovog tela ležao je ogroman piton! (VIDEO)
Foto: Printscreen

horor

ZGODNI UKROTITELJ ZMIJA PRONAĐEN MRTAV U SPAVAĆOJ SOBI: Pored njegovog tela ležao je ogroman piton! (VIDEO)

Prijatelji kažu da je bio opsednut divljim životinjama, zmijama

Objavljeno:

Dan Brendon, stručnjak za zmije pronađen je mrtav u svojoj spavaćoj sobi samo nekoliko metara od svog ljubimca pitona, koji je pobegao iz kaveza.

Ukrotitelj zmija pretrpeo je ozbiljne povrede od kojih je i umro u svom domu, gde je živeo sa svojim roditeljima i brojnim egzotičnim ljubimcima. Danov profil na Fejsbuku ispunjen je fotografijama njega i pitona, a prijatelji su komentarisali da "nije normalan". Na jednoj fotografiji 'obmotan' je albino pitonom, čija je prosečna dužina 5,5 metara, a težina 71 kilogram.

foto: Printscreen

- Bio je opsednut divljim životinjama - zmijama, paucima i pticama - kažu njegovi prijatelji. Policija je potvrdila Danovu smrt, a istraga upućuje na to da ga je usmrtio baš piton. Istraga je i dalje je u toku, a tek se treba istražiti da li je zmija učestvovala kao uzrok smrti.

Istražitelji čekaju potpune toksikološke rezultate obdukcije. Od tih rezultata zavisi da li će se otvoriti istraga. Uprkos tome što je zatečena u blizini vlasnikovog tela, prijatelj preminulog smatra kako zmija nema veze s njegovom smrću.

foto: Printscreen

Poznato je kako pitoni mogu biti smrtonosni. Tako je ranije ove godine jedan ubio čoveka u Indoneziji, dok su dva dečaka ubijena u Kanadi nakon što je jedan piton pobegao iz prodavnice kućnim ljubimcima. Pitoni inače ubijaju samo ono što kasnije i pojedu, a veruje se da je ovo prvi takav slučaj u Velikoj Britaniji, piše Miror.

(Espreso.co.rs / Kurir / Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.