BESKUĆNIK JE ZAMOLIO DA POMERI PORŠE, A ONA JE ISPALILA DVA METKA U NJEGA! Ceo svet je mrzi, a ovo je njena odbrana! (FOTO)
Foto: Twitter / Metro Nashville Police Department

napad ili samoodbrana?

BESKUĆNIK JE ZAMOLIO DA POMERI PORŠE, A ONA JE ISPALILA DVA METKA U NJEGA! Ceo svet je mrzi, a ovo je njena odbrana! (FOTO)

Mlada bogata Amerikanka Kejt Kvekenbuš (26) iz Nešvila hladnokrvno je ispalila dva metka u beskućnika koji se požalio na izduvne gasove iz njenih kola, a onda pobegla sa mesta zločina

Objavljeno: 11:23h

Incident se dogodio 26. avgusta, kada je Kejt sa prijateljicom bila u svom luksuznom automobilu. Beskućnik Džerald Melton, koji je spavao na trotoaru, tražio je od Kejt da pomeri svoj beli "porše SUV".

Počeli su da se svađaju, nakon čega se Melton vratio nazad da spava. Kvekenbuš je navodno otišla do svog “poršea”, izvadila pištolj i ispalila dva metka u njega. Jedan metak pogodio je čoveka u stomak, naveo je “Hafington post”.

Kejt je optužena za pokušaj ubistva.

Kako je objavila policija, Džerald Melton (54) leči se u bolnici od rana.

Otac osumnjičene pravda svoju kćer i tvrdi da je beskućnik agresivno nastupio prema njoj i njenoj prijateljici.

“One su delovale u samoodbrani. Čovek nije spavao kako se tvrdi. Prvo je prišao grupi veoma mladih devojaka i skoro napao jednu. Onda je prišao Poršeu i pretio im jer je njihova muzika bila preglasna da bi spavao. Vozač je ispalio metak upozorenja da ga uplaši. On je i dalje išao na njih, pa je ona ponovo ispalila metak. Ušle su brzo u auto i pobegle, ne znajući da je čovek ranjen. Devojke su potom nazvale policiju i sarađuju s istragom”, naveo je Kejtin otac Džesi, dodajući da njegova ćerka nikada nije ništa slično uradila i da ima svedoka, svoju prijateljicu.

Sudski podaci pokazuju, međutim, da iako Kejt nije do sada osuđivana dva puta je optužena za napad. U oktobru 2013. je uhapšena zbog nasilnog napada u porodici, a prošlog decembra za prekršajni napad, preneo je “Hafington post”.

Kejt Kvekenbuš je u zatvoru, a određena joj je kaucija od 25.000 dolara.

(Espreso.co.rs / Huffingtonpost / Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.