FURA JEDNU OBRVU I NIJE JE BLAM Ova manekenka se odrekla pincete i postala predmet podsmeha, a razlog je još luđi od njenog izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/sophiahadjipanteli

ne želi da je kopiraju

FURA JEDNU OBRVU I NIJE JE BLAM Ova manekenka se odrekla pincete i postala predmet podsmeha, a razlog je još luđi od njenog izgleda! (FOTO)

Mnogi korisnici društvenih mreža ismevali su njenu odluku, pa je objasnila kako je sve počelo

Objavljeno:

Na Instagrmau često viđamo čudne stvari, koje postaju pravi trendovi, a jedan od njih postavila je Sofija Hadžipanteli.

Ona je rešila da zadrži svoje prirodne obrve i odrekne se pincete, a sada je otkrila zašto. Mnogi korisnici društvenih mreža ismevali su njenu odluku, pa je objasnila kako je sve počelo.

Sofija je prirodno imala plave obrve, koje je samo želela da popuni bojom, da se ne bi videle praznine. Na kraju je završila sa crnim obrvama, koje su joj se do te mere svidele, pa ih je potpuno pustila da rastu. Čak ih je mazala ricinusovim uljem, da bi bile još gušće.

"Ne želim da me iko kopira. Nosim jednu obrvu zato što mi se to dopada, uklapa mi se uz lice. To je moje obeležje, kao što neko nosi mnogo maskare ili pravi "krila" na uglovima očiju sa ajlajnerom. Čini vas otrovnim kada komentarišete nekoga i upadate u društvene norme i standarde", rekla je manekenka.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.