Devojka koju je prevario dečko je napisala pismo KONOBARIMA koje vraća veru u ljude! (FOTO)
Foto: reddit.com

topla ljudska priča

Devojka koju je prevario dečko je napisala pismo KONOBARIMA koje vraća veru u ljude! (FOTO)

Ona je napisala pismo konobarima koji su joj dali besplatnu kafu jer su videli koliko ju je pogodilo to što je saznala o muškarcu kog je volela

Objavljeno:

RESTORAN KOJI JE 5 METARA POD VODOM ĆE VAS ODUŠEVITI! Ali, morate da požurite (FOTO)

Kada je jedna žena doznala da je njen dečko zapravo oženjen i da čeka dete sa svojom suprugom, ceo svet joj se srušio.

Ali da ima još dobrih ljudi, pokazalo joj je osoblje omiljenog kafića u koji je došla nakon što je čula loše vesti.

Mali čin dobrote se odmah proširio internetom nakon što je ona napisala pismo konobarima koji su joj dali besplatnu kafu jer su videli koliko ju je pogodilo to što je saznala o muškarcu kog je volela. Njeno pismo je na na ‚‚Redditu" objavio je na korisnik pod imenom ‚‚Goldenboy2191‚".

foto: reddit.com

- Zamislite da saznate da vam dečko ima trudnu ženu za koju vi uopšte niste znali. Zamislite da ne spavate jer znate da morate da radite s njim i da gledate njegovu glupu, prevarantsku, lažljivu facu svaki dan. Verovatno bi samo želeli da popijete kafu da vam bude lakše? Sada zamislite da dođete u vaš omiljeni kafić, naručite omiljeno piće, imate čitav tim koji sluša vaše glupe probleme govoreći da ste predobri za muškarce poput njega, pobrinu se da popijete najbolju belu kafu na svetu i još vam je daju besplatno.

Plakala sam čitav dan na poslu. To je doslovno najviše što ste mogli učiniti za mene i jako sam zahvalna na vašoj dobroti - napisala je devojka u pismu koje je dala osoblju kafića i ispričala im se što je plakala kada su oni bili tako dobri prema njoj.

(Espreso.co.rs / Izvor: Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.