PAZITE SE SUTRA! Stiže pun mesec, ako uradite komšiji ovo MALER ĆE VAS PRATITI CELOG ŽIVOTA!
Foto: AP / J David Ake

pazite se!

PAZITE SE SUTRA! Stiže pun mesec, ako uradite komšiji ovo MALER ĆE VAS PRATITI CELOG ŽIVOTA!

Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija

Objavljeno: 21:08h

Sutra je 6. septembar, i pun je Mesec - takva pojava predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca.

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i njegov uticaj na ljude je vrlo snažan. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 70-tak posto vode. Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun.

NEOBIČAN SUDAR: Avion udario u pticu, pa mu se zapalio motor! (VIDEO)

Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija.

foto: Profimedia

Narodno verovanje!

Prema nekim narodnim verovanjima tokom punog Meseca i dan nakon toga treba izbegavati nesuglasice sa komšijama jer će iz tih svađa proizaći mnogo više nevolja nego inače. Takođe, veruje se da ako ste bolesni, ne treba da gledate u pun Mesec, jer ćete time usporiti proces ozdravljenja.

Takođe, priča se da se u fazi rastućeg Meseca, brže zaljubljujemo i emocije ključaju, pa je noć punog Meseca idealna za zavođenje i seks. Antičke dame su bile ubeđene da su baš te noći najlepše i najpoželjnije, pa su se za nju posebno pripremale i ulepšavale.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.