7 Nostradamusovih proročanstava za ovu godinu, koja su se dosad ostvarila?
Foto: Wikipedia

sve je znao

7 Nostradamusovih proročanstava za ovu godinu, koja su se dosad ostvarila?

- Velika će nacija biti nesigurna. Savladani, morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama - pisao je Nostradamus

Objavljeno:

Nostradamus je godine 1555. objavio svoju prvu knjigu "Proročanstva" koju je napisao u stihovima, a svaki katren predviđa neko događanje iz budućnosti.

Neki smatraju da je prorekao i pobedu Donalda Trumpa na američkim predsedničkim izborima, a postoje i proročanstva i za 2017. godinu.

Ovo su Nostradamusovi stihovi koji bi trebalo da se odnose na 2017. godinu...

ZAPISANO U BIBLIJI! Smak sveta je ove godine, BLIŽE je NEGO ŠTO MISLITE, ovoliko nam je ostalo od života!

Poplave i suša

"40 godina duga neće biti viđena. 40 godina biće viđena svaki dan. Suve zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena"

Grmljavina i konflikti

"Velik čovek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Prema predviđanju, drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti u Remusu u Francuskoj i Londonu, a haos u Toskani"

Bitka u suton

"Ne tako dugo, pre nego što sunce zađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Savladani, morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama"

Mali odmor na Zemlji

"Pošasti ugašene, svet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo (preko) zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovno započeti"

foto: Wikipedia

Kraljevski skandal

"Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju ko je ljubavnik"

Neobična verzija životinjske farme

"Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu reč, glumeći svetost u javnosti nakon čega će ni iz čega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima"

Oslabljeni zapad

"Dva puta postavljen i dva puta oboren Istok će takođe oslabiti Zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, pašće u vreme preke potrebe"

Šta se od ovih sedam navedenih proročanstva dosad ostvarilo, procenite sami...

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.