IZGUBIO JE SINA I NAPRAVIO NAJTUŽNIJI SPISAK NA SVETU: Njegova poruka je rasplakala milione! (FOTO)
Foto: Facebook/Richard Pringle

VELIKI BOL

IZGUBIO JE SINA I NAPRAVIO NAJTUŽNIJI SPISAK NA SVETU: Njegova poruka je rasplakala milione! (FOTO)

Godinu dana je prošlo od smrti tad trogodišnjeg Hjuija. Godinu dana svakodnevnog promišljanja, a rezultat su ove snažne misli

Objavljeno:

Svi mi uzimamo život zdravo za gotovo, a tek kad nešto izgubimo, stanemo, razmislimo i shvatimo da imamo samo jednu želju: da smo znali šta se sprema, neke stvari bismo radili drugačije.

Takav trenutak snašao je jednog tatu koji je svojim postom, o najvažnijim stvarima koje je naučio otkako je izgubio sina, rasplakao sve koji su ga pročitali.

Ne možemo ni da zamislimo kako je to izgubiti dete, ali razumećemo njegovu tugu, verujemo da će mnogima sinuti ono najvažnije što je ožalošćeni tata hteo da podeli sa svetom.

Putnici poslednjeg čamca s Titanika doživeli su goru sudbinu od onih na brodu!

Godinu dana je prošlo od smrti tad trogodišnjeg Hughieja. Godinu dana svakodnevnog promišljanja, a rezultat su ove snažne misli koje će nam, verujemo, još malo otvoriti oči i dati nam do znanja koliko smo sretni jer su naša deca još uvek tu. Uz nas.

1. Nikada ne možete previše voleti, maziti i ljubiti svoje dete. Nikada nije previše.

2. Nađite svaki dan dovoljno vremena za svoje dete. Ništa nije toliko važno da ne biste mogli stati i posvetiti se svom detetu.

3. Fotkajte ih i snimajte svaki dan. Što god da rade, stvaraju uspomene koje će vama roditeljima u jednom trenutku možda biti sve što će od njih ostati.

4. Ne trošite novac na decu, trošite na njih svoje vreme. To je ono što deci treba.

5. Pevajte s decom. Zajedničko pevanje, rame uz rame i osmeh uz osmeh, pružiće vam oboma obilje čarobnih i sretnih trenutaka.

6. Njegujte male stvari i male trenutke. Ništa nije beznačajno, čak ni u lenjoj nedjelji ni nervoznim večerima pre spavanja.

7. Nemojte nikada dozvoliti da negde odu bez vašeg poljupca. Čak i ako zaboravite, vratite se da ih poljubite.

8. Glupirajte se čak i kad radite nešto svakodnevno i naoko beznačajno.

9. Zapisujte vaše uspomene. Deca toliko toga naprave u svakom danu, ne dajte da vam vreme obriše te predivne uspomene.

10. Ako imate dete, nemojte nikada zaboraviti koliko ste blagoslovljeni jer ih možete poljubiti, dati im doručak, otpratiti do škole, pripremiti za studije, odvesti ih pred oltar. Toliko trenutaka u kojima možete uživati, ako imate u kome uživati.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.