NEIZBEŽNA SMRT: Vatrogasci su spasili prasiće od požara, ali su ih onda dobili kao kobasice! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Daily Mail

NAGRADA ZA TRUD

NEIZBEŽNA SMRT: Vatrogasci su spasili prasiće od požara, ali su ih onda dobili kao kobasice! (VIDEO)

Vatrogasci su se i javno zahvalili farmi na svojoj Fejsbuk stranici i preporučili meso svim ljubiteljima

Objavljeno:

Nekoliko malih prasića spaseno je od požara koji je zahvatio njihovu štalu u februaru. Vatrogasci su uspeli da ih izvuku nakon što se zapalilo 60 tona slame, ali ipak njihova priča nije imalatoliko srećan kraj

Vlasnica farme, Rejčel Rivers, rešila je da se zahvali vatrogascima tako što je od prasića napravila kobasice koje su završile na roštilju.

Odmah je bila svesna činjenice da će vegetarijancima njena odluka izgledati surovo, ali je navela da su uzgajani kako bi se njihovo meso prodalo. Rejčel je dodala da su i vatrogasci bili oduševljeni kobasicama i rekli da je roštilj bio fantastičan.

TRAGIČNA SUDBINA NOVINARKE: Otišla je na put privatnom podmornicom, juče pronađeno obezglavljeno telo!

- Ovo je bio samo mali znak pažnje za ono što su uradili i svi su bili oduševljeni. To je prosto nešto što mi radimo, mi nismo tu da im pružimo utočište. Prasići su imali najbolji mogući život svih šest meseci koliko su bili kod nas. Mogli su slobodno da se šetaju napolju i dobijali su organsku hranu - dodala je Rejčel.

Vatrogasci su se i javno zahvalili farmi na svojoj Fejsbuk stranici i preporučili meso svim ljubiteljima. Iako su u februaru spasili 18 prasića oni su beskrajno uživali u poklonu koji su dobili.

Naravno, oni kojima su životinje važne i brinu o njihovoj zaštiti su osuli paljbu po Rejčel i celu priču okarakterisali kao jezivu i strašnu.

Bilo kako bilo, da ih nisu oni pojeli prasići bi svakako završili na tržištu kao meso i sigurno bi došao trenutak kada bi bili spremni za klanje.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.