ON JE ĐAVO IZ INDIJE! Ovaj dečak uteruje svima STRAH u kosti, a evo i zbog čega! (VIDEO)
Foto: Printscreen

svi beže od njega

ON JE ĐAVO IZ INDIJE! Ovaj dečak uteruje svima STRAH u kosti, a evo i zbog čega! (VIDEO)

Tarika je selo proglasilo “đavolom”, vršnjaci izopštili, a ne daju mu ni da ide u školu zato što se nastavnici plaše kako bi druga deca reagovala na njega

Objavljeno: 18:43h

Dečak (12) iz indijske provincije Utar Pradeš živi od prodaje čaja na ulici i ne može ni da se presvuče bez pomoći starijeg brata, zato što mu je priroda “podarila” zastrašujuće šake duge 30 centimetara, prenosi Mirror.

Tarika je selo proglasilo “đavolom”, vršnjaci izopštili, a ne daju mu ni da ide u školu zato što se nastavnici plaše kako bi druga deca reagovala na njega. Dok ga mnogi smatraju prokletim on se uzda u svoju porodicu, ali ni njima nije lako od očeve smrti.

- Dok mu je otac bio živ vodio ga je po lekarima, ali otkako je on preminuo ostala mu je samo majka, tako da više ne može da ide na bilo kakvu terapiju – jada se dečakova tetka.

foto: Printscreen

Starijem bratu Hargijanu je sve teže da se brine Tariku, posebno zato što ne mogu da priušte lečenje.

- On je zarobljen u svojoj koži, ne može čak ni da se presvuče. Teško mu je da sam obavlja dnevnu rutinu poput kupanja i ishrane – objašnjava Hargijan.

Porodica se razočarala u lekare koji još uvek nemaju konačnu dijagnozu za ovo stanje koje podseća na sindrom slonove noge. Lokalne ordinacije bi se žalile na nedostatak složene opreme koja im treba za pregled i eventualni tretman.

- Njegovo stanje je misterija za nas. Nikad nismmo videli pacijenta

sa ovakvim oboljenjem – reči su doktora Pavana Kumara Gandija.

U međuvremenu Tarik ne odustaje iako mu ne daju skoro nikakve šanse za delotvornu terapiju.

- Hoću da se otarasim ovoga i da budem kao sva normalna deca koja idu u školu i igraju se. I dalje se nadam da ću jednog dana imati normalne šake – uzdaje se Tarik u bolje sutra.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.