Škot ide na robiju jer je psa naučio da pokazuje nacistički pozdrav (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Count Dankula

ŠALA, ALI...

Škot ide na robiju jer je psa naučio da pokazuje nacistički pozdrav (VIDEO)

Mark, koji živi u škotskom Lanarkshireu, negirao je optužbe poručivši da nije rasista ni pristalica antisemitizma i da nikoga ne mrzi

Objavljeno:

Nakon što je devojkinog psa naučio da pokazuje nacistički pozdrav Škot Mark M. (29) suočio se sa optužbom za govor mržnje, javlja agencija AA.

Njegova šala iz maja prošle godine koju je podelio na društvenoj mreži nije se svidela škotskim vlastima koje su ga uhapsile i sada će mu se suditi za deljenje materijala koji može stvoriti strah i zabrinutost, ali i povećati mržnju.

Mark, koji živi u škotskom Lanarkshireu, negirao je optužbe poručivši da nije rasista ni pristalica antisemitizma i da nikoga ne mrzi.

Pojasnio je da je psa naučio ovom pozdravu jer je da želio da naljuti devojku. Objavljeni video na kojem se vidi pas “Buddha” koji izvodi nacistički pozdrav, ima oko tri miliona pregleda.

Na videu se vide i delovi na kojima pas na televiziji gleda i sluša govor nacističkog vođe Adolfa Hitlera. Očekuje se da će se Mark naredne godine pojaviti pred sudijom koji će voditi ovaj slučaj.

(Espreso.co.rs / Anadolija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.