U MENI JE SKRIVEN MUŠKI REPRODUKTIVNI ORGAN: Potresna ispovest manekenke koja je dvopolna!
Foto: Printscrenn/Instagram/Hanne Gaby Odiele

odlučila da progovori

U MENI JE SKRIVEN MUŠKI REPRODUKTIVNI ORGAN: Potresna ispovest manekenke koja je dvopolna!

Još u detinjstvu osećala je da je drugačija, ali su roditelji istinu sakrivali od nje

Objavljeno:

Više od jednog procenta ljudi na planeti rađa se kao interseks osoba, odnosno osoba koja u sebi ima dva pola. Među njima je i belgijska manekenka Hana Gabi Odijel.

- U meni je sakriven muški reproduktivni organ koji luči hormon testosteron, a telo ga pretvara u estrogen. Ludo zar ne? - kaže Hana Gabi Odijel.

Još u detinjstvu osećala je da je drugačija, ali su roditelji istinu sakrivali od nje. Kada je porasla i kada je, zahvaljujući jednom magazinu u kojoj je opisano iskustvo žene koja je rođena kao ona, saznala ko je zapravo, ali drugi su joj savetovali da to krije od celog sveta.

Kada je postala model u početku je krila svoj identitet, ali je odlučila da progovori.

- Poručivali su mi da je takvu stvar poželjno sakrivati, da je to sramota, ali ja sam ponosna na svoj identitet! - kaže Hana, a prenosi magazin "Story".

Oduvek je bila dečačke prirode, a saobraćajna nesreća koja joj se dogodila u osamanestoj godini dovela ju je, indirektno, do manekenskih voda.

- Polomila sam obe ruke i noge, čak sam imala i krvarenje iz mozga - rekla je Hana koja je zbog nesreće završila u kolicima i tada je počela da vežba hodanje zbog čega je i usavršila manekenski hod.

- Tada su počele da se dešavaju lepe stvari - objasnila je ona.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.