DEVOJKA KOJU SU SVI MRZELI ZBOG UBIJANJA ŽIVOTINJA SE UBILA?! Izvršila samoubistvo zbog pretnji? (FOTO)
Foto: Facebook / Mel Capitan Hunter

šta je istina?

DEVOJKA KOJU SU SVI MRZELI ZBOG UBIJANJA ŽIVOTINJA SE UBILA?! Izvršila samoubistvo zbog pretnji? (FOTO)

Melania Kapitan (27), lovac i poznata blogerka, pronađena je mrtva, a prema prvim informacijama u pitanju je samoubistvo koje je usledilo nakon što su joj, navodno, nekoliko nedelja pretili aktivisti za prava životinja

Objavljeno: 10:15h

Kapitan se proslavila zahvaljujući blogu u kom je, osim uvida u njen privatni život, pratiocima pisala i o taktikama lova.

Časopis o lovu "Hara i Sedal", objavio je da se ona naizgled ubila, kao i da je ostavila oproštajno pismo adresirano na njene prijatelje, nakon brojnih izveštaja da je primala pretnje.

Naime, njene objave izazvale su mnogo polemika, a najviše od boraca za prava životinja koji su je kritikovali. Čak i nakon vesti da je mlada Kataloka preminula, na njenom profilu na Fejsuku pojavile su su brojne poruke u kojima su ljudi hvalili tragičnu vest, piše "Dejli mejl".

"Učinila si uslugu ljudskom rodu! Zdravo, zdravo", napisala je jedna osoba.

"Ona je živa, ne brinite, zapravo je napustila lov i sada je dobila ulogu u seriji 'D voking ded'", navedeno je u komentarima.

Jedna osoba je dodala: "Bila je toliko ogorčena što je morala da plati svoju mržnju ubijanja nevinih životinja. Hvala Bogu što se ubila, jedina dobra stvar koju je uradila u poslednje vreme".

"Ćao Mel! Učinila si uslugu prirodi", takođe je navedeno među porukama.

(Espreso.co.rs / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.