BILA SAM KAO ZOMBI, MISLILA SAM DA JE GOTOVO! Jeziva ispovest bivše narkomanke! (FOTO)
Foto: Facebook/Melissa Lee Matos

PROŠLA JE KROZ PAKAO

BILA SAM KAO ZOMBI, MISLILA SAM DA JE GOTOVO! Jeziva ispovest bivše narkomanke! (FOTO)

Pakao kroz koji je prošla je ostavila iza sebe, a kaže da je taj period bio pravo mučenje, koje je najviše osetila njena porodica

Objavljeno:

Bivša zavisnica od heroina, Melisa Li Matos podelila je svoje fotografije kada se nalazila u najgorem psiho-fizičkom stanju, a sve kako bi pomogla drugima i ukazala na opasnost.

Nakon višegodišnjeg drogiranja, Amerikanka Melisa Li Matos već pet godina i pet meseci je na apstinenciji.

Pakao kroz koji je prošla je ostavila iza sebe, a kaže da je taj period bio pravo mučenje, koje je najviše osetila njena porodica.

Kako bi ukazala na opasnost koja se krije iza droge, Melisa, inače majka dvoje dece, rešila je da podeli sa svetom fotografije koje otkrivaju njeno najgore stanje tokom drogiranja.

Melisa je ispod fotografija napisala: Ovako sam izgledala svakog dana, a to je trajalo godinama. Ovo je ono sa čim se moj suprug, porodica i prijatelji borili. Zbog toga sam napustila kuću, bila sam bolesna, umirala sam. Otišla sam tako daleko, da sam mislila da se nikad neću oporaviti.

Nekadašnja zavisnica je potom zamolila one koji koriste neke od psihoaktivnih supstanci, da uče na njenom primeru i pogledaju fotografije.

"Ako trenutno imate neku vrstu zavisnosti, imam molbu za vas.

Pogledajte ove fotografije. Na njima ćete videti "mrtvu" devojku, narkomanku u krizi koja je provela dane i noći u samoindukovanoj komi, na svom podu od kupatila."

Sada, nakon toliko godina, Melisa se i dalje "skida" sa droge i oporavlja od zavisnosti.

Na poslednjim fotografijama vidi se kako je ona povratila svoju normalnu težinu, infekcije i tamne mrlje su nestale, a zamenio ih je osmeh.

(Espreso.co.rs / Superžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.