DETE MOJE, LJUBAVI MOJA, DA SE NAVIKNEŠ: Otac svaki dan vodi svoju nasmrt bolesnu ćerku na groblje i tamo s njom leži u grobu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Daily Mail

srce će vam pući

DETE MOJE, LJUBAVI MOJA, DA SE NAVIKNEŠ: Otac svaki dan vodi svoju nasmrt bolesnu ćerku na groblje i tamo s njom leži u grobu! (VIDEO)

Očajni roditelji su pokušali sve, pozajmljivali su novac sa svih strana ali više nemaju od koga. Kako su ostali bez opcija rešili su da je pripreme za ono što je čeka

Objavljeno: 13:32h

Bolest deteta je nešto najstrašnije što može da se dogodi nekom roditelju, a još je strašnije kada znaju da će sahraniti svoje dete. Očajan otac iz ruralnog dela Kine iskopao je grob za svoju ćerkicu kako bi je pripremio za njenu smrt.

Zhang Liyong je farmer iz Sičuan provincije koji je potrošio celu svoju ušteđevinu kako bi lečio svoju ćerku koja je rođena sa teškom bolešću krvi.

Zhang Xinlei ima smao dve godine a otac je svaki dan vodi u njen grob kako bi se upoznala sa mestom na kojem će počivati.

SVOJIM TVITOVIMA JE PRIVUKLA PAŽNJU CELOG SVETA: Devojčica iz Alepa jedna od najuticajnijih osoba na internetu!

Do sada je potrošio više od 11.490 funti na njeno lečenje i više ne može da ga finansira. Oni svakog dana odlaze na groblje gde se ona igra u grobu kako bi se osećala prijatno kada dođe vreme za počinak.

Srceparajući video koji se pojavio na internetu pokazuje njih dvoje kako zajedno leže u grobu. Maloj Xinlei su dijagnostikovali talasemiju, naslednu bolest krvi kada je imala samo dva meseca.

Ljudi koji imaju ovu bolest proizvode malo ili nimalo hemoglobina koji crvena krvna zrnca koriste za prenos kiseonika kroz telo.

Očajni roditelji su pokušali sve, pozajmljivali su novac sa svih strana ali više nemaju od koga. Kako su ostali bez opcija rešili su da je pripreme za ono što je čeka.

- Jedino što sam mogao je smislim ovako nešto, da je odvedem da se igra na ovom mestu. Ovo je mesto gde će počivati u miru i jedino što mogu da uradim za nju je da joj pravim društvo svakog dana - rekao je otac kroz suze.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.