UŽAS U TURISTIČKOM RAJU: Prodaju PSEĆE MESO tvrdeći da je PILETINA! (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

potpuno uznemirujuće

UŽAS U TURISTIČKOM RAJU: Prodaju PSEĆE MESO tvrdeći da je PILETINA! (VIDEO)

Govore turistima da je u pitanju piletina, i kad oni eksplicitno pitaju da se uvere da nije pseće meso, kažu im da nije

Objavljeno:

Bali je veoma popularna destinacija za turiste, a prema novim užasavajućim saznanjima i izveštajima, posetioci ostrva bez znanja jedu pseće meso.

VIŠE NIKAD NEĆEMO PLIVATI U OVOM JEZERU: Ono što su videli u njemu ispunilo ih je užasom! (VIDEO)

Organizacija za zaštitu životinja "Animal Australia" je otkrila užasavajuću činjenicu da na ostrvu masovno ubijaju pse, a zatim meso prodaju turistima tvrdeći da se radi o piletini.

- Svakodnevno hvataju pse, zatvaraju ih u kaveze i vežu im noge i njuške, a zatim ih brutalno kolju - objavila je Animals Australia

foto: Youtube / Printscreen

Psi su prvo danima zatvoreni u kavezima, bez vode i hrane, gde čekaju da budu zaklani, prenose Independet.

Najviše psećeg mesa kao piletinu nude ulični prodavaci, a čak oko 70 posto restorana takođe prodaje pseće meso. Označavaju ga nazivom "satay" i turistima govore da to znači "piletina".

Organizacija "Animal Australia" je na Bali poslala tajnog istražitelja koji je otkrio surovu razmenu i ubijanje uličnih pasa.

- Počeo sam da istražujem tako što sam vremenom uspeo da se infiltriram među ljude koji su glavni za nelegalnu proizvodnju i distribuciju psećeg mesa. Uskoro sam dobio poziv da se pridružim i bandi koja krade, lovi i ubija pse - ispričao je istražitelj. Procenjuje se da svake godine zbog trgovine mesom na Baliju bude brutalno ubijeno oko 70 000 pasa, piše Independet.

foto: Youtube / Printscreen

- Iako sam bio obučavan da se nosim sa brutalnošću koje viđam tokom obavljanja svog posla, ono što sam na Baliju video je bilo užasno i potresno. Pokušavao sam stalno da se fokusiram na fotografisanje i snimanj i prikupljanje dokaza, dok sve vreme slušam lajanje i bukvalno vrištanje pasa - ispričao je istražitelj.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.