Najbolji dan ikada: Video koji pokazuje tipičan dan mame nateraće vam suze na oči! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Story of This Life

VELIKA LJUBAV

Najbolji dan ikada: Video koji pokazuje tipičan dan mame nateraće vam suze na oči! (VIDEO)

Njena priča je jednostavna - video je simbolično nazvan "Normalan dan" a u njemu ćete videti sve kroz šta prolazi jedna mama

Objavljeno:

Svima je poznato da biti mama nije nimalo lak zadatak, da se tokom dana uradi milion različitih stvari, a kada su mališani u blizini sve to treba uraditi dok se brine o njima. Kako su mali, brzi i ne baš tako spretni nepredviđene situacije su kao dobar dan.

Ipak, sve te male stvari čine život lepim i magičnim, a jedna vlogerka je napravila video koji bukvalno topi srca. On nas sve podseća da su mame, koje se bore sa haosom i teškim situacijama, najbolji ljudi koje ćemo imati u životu.

Bolja od automehaničara? Preslatka devojčica (3) vam pokazuje kako se menja ulje! (VIDEO)

Njena priča je jednostavna - video je simbolično nazvan "Normalan dan" a u njemu ćete videti sve kroz šta prolazi jedna mama. Od menjanja pelena, preko kupovine u supermarketu, neuspelih uspavljivanja, pa sve do slatko trapavih trenutaka.

Ideja je da se roditelji prikažu kao svemogući mađioničari koji uvek na kraju dana uspevaju da vreme svoje dece naprave spektakularnim. Kako je to moguće? Samo treba uzeti u obzir kako deca gledaju na jedan tipičan dan sa mamom.

Na samom kraju videa, preslatka devojčica sa toliko ljubavi prepričava tati šta je sve radila tokom dana i sa najvećim osmehom izgovara da je to bio najbolji dan ikada.

Iz njenog ugla svaki dan sa mamom je prepun ljubavi i zabave i ona ga ne bi menjala ni za šta na svetu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.