NAJMLAĐA SUROGAT MAJKA U BRITANIJI: Mislili su da nosi blizance, a onda su svi ostali u šoku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/SEVENEWS

veliko srce

NAJMLAĐA SUROGAT MAJKA U BRITANIJI: Mislili su da nosi blizance, a onda su svi ostali u šoku! (VIDEO)

Par je odmah počeo da kupuje stvari za dvoje dece, ali na ultrazvuku kad je Šenejns bila trudna 10 nedelja utvrdili su još nešto
Objavljeno:

Šenejns Stardi (24) iz Velike Britanije kao tinejdžerka je gledala na televiziji dokumentarac o surogat majkama i odlučila je da jednog dana postane upravo surogat majka paru koji ne može da ima decu.

Otad je prošlo nekoliko godina, Šenejns je rodila sina, a onda je odlučila da ostvari svoju želju tako što je kontaktirala lokalnu agenciju.

- Imala sam samo 21. godinu, ali žurke i opijanje me nisu zanimale. Želela sam da pomognem drugom paru da ispuni svoj san o porodici.

PIJANAC JE HTEO DA POMOGNE MAMI SA BEBOM: Ovo će naučiti sve mame da nikad ne prihvataju ovakvu pomoć! (VIDEO)

Čim je upoznala Džoanu i Stiva znala je da želi da im pomogne. Tada je i ostatku porodice priznala svoj plan, a potom je odletela u kliniku u Los Anđelesu kako bi joj u maternicu ubacili njihov embrion. I uspelo je - u 21. godini Šenejns je postala najmlađa surogat majka u Velikoj Britaniji.

Mislila je da nosi sina ili ćerku, ali nije se uspela da se otrgne osećaju da je njezin stomak prilično veliki. Svo troje došli su na prvi ultrazvučni pregled i ostali u šoku kada im je lekar saopštio da Šenejns nosi blizance.

Par je odmah počeo da kupuje stvari za dvoje dece, ali na ultrazvuku kad je Šenejns bila trudna 10 nedelja utvrdili su da u njenom stomaku kucaju čak tri srca!

Sada Šenejns posećuje trojke Vilov, Harison i Dejzi svake godine na njihov rođendan.

- Iako sam imala samo 21, bilo je to jedno od najboljih iskustava u mom životu. Uvek se raznežim kad ih vidim i jako sam sretna što sam deo njihovog života. Svakom ko razmišlja o tome savetujem da to i učini, ja jedva čekam da to učinim ponovno.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.