ZBOG OVE PRIČE PLAČE PLANETA: Odveo je majku na večeru, NJIHOVU POSLEDNJU...
Foto: Stock

srce da prepukne

ZBOG OVE PRIČE PLAČE PLANETA: Odveo je majku na večeru, NJIHOVU POSLEDNJU...

Prisećanje anonimnog autora na poslednji susret sa pokojnom majkom je na stranici "Love What Matters" u nešto više od 24 časa prikupilo 27 hiljada lajkova i podeljeno je 20 hiljada puta
Objavljeno:

Prisećanje anonimnog autora na poslednji susret sa pokojnom majkom je na stranici "Love What Matters" u nešto više od 24 časa prikupilo 27 hiljada lajkova i podeljeno je 20 hiljada puta. Ovo je priča koja je potresla na desetine hiljada ljudi...

- Nakon 21 godine braka, moja supruga želela je da na večeru i u pozorište odvedem drugu ženu. Volim te, ali znam da te ta druga žena voli i da bi volela provesti vreme s tobom - rekla mi je.

Ta druga žena bila je moja majka, koja je poslednjih 19 godina bila udovica, ali zbog posla i obaveza oko troje dece, viđali smo se samo povremeno. To veče sam je pozvao.

Tog petka nakon posla, dok sam se vozio do nje, bio sam malo nervozan. Kad sam došao do kuće, primetio sam da je i ona nervozna zbog našeg sastanka. Čekala je iza vrata s kaputom na sebi. Nakovrdžala je kosu i obukla haljinu koju je nosila na poslednjoj proslavi svoje godišnjice braka.

Tokom večere imali smo ugodan razgovor, ni o čemu posebnom, pričali smo o stvarima koje su nam se dogodile u poslednje vrijeme. Pričali smo toliko dugo da smo propustili film. Kad smo došli do njene kuće, rekla mi je - Izaći ću opet s tobom, ali samo ako mi dopustiš da ja pozovem tebe.

Pristao sam.

Nekoliko dana kasnije, moja majka umrla je od snažnog srčanog udara. To se dogodilo toliko iznenada da nisam mogao učiniti ništa za nju.

Nakon nekog vremena dobio sam kovertu sa računom iz istog restorana u kojem sam bio s majkom. Uz njega je bila poruka:

-Platila sam ovaj račun unapred. Nisam bila sigurna hoću li biti tamo, ali platila sam večeru za dvoje, za tebe i tvoju suprugu. Ne možeš zamisliti koliko mi je značila ona večera. Volim te sine.

-Ništa u životu nije važnije od porodice. Dajte im vreme koje zaslužuju, jer se to ne može odložiti za neko drugo vreme - napisao je ovaj nepoznati muškarac.

(Espreso.co.rs / Dnevni.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.