Ova baka je pobedila! Ima 94 godine i radi u Meku. Posvetila je svoj život ovom poslu, neće u penziju, a razlog je neverovatan!
Foto: AP

Omiljena baka

Ova baka je pobedila! Ima 94 godine i radi u Meku. Posvetila je svoj život ovom poslu, neće u penziju, a razlog je neverovatan!

Iako svake godine razmišlja o odlasku u penziju, ipak smatra da nikada neće otići
Objavljeno:

Lorejn Maurer (94) vremešna, ali po svemu sudeći vitalna baka, iz Evansvila u Indijani u SAD-u, proslavila je više od 40 godina rada u poznatom američkom lancu restorana brze hrane "McDonald's".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona već pune 44 godine radi dve smene nedeljno za taj restoran brze hrane i kaže da nikada neće otići u penziju. Lorejn Maurer se McDonald'sovom lancu restorana, pridružila davne 1973. godine, pošto joj se suprug prevremeno penzionisao zbog invaliditeta.

- Rekla sam mu da smo premladi da po ceo dan ostajemo u kući, pa sam krenula da tražim posao - ispričala je Maurerova za američke TV medije, na zabavi koju su joj pripredile kolege.

foto: Reuter

Međutim, nikada nije ni pomislila da će se tako dugo zadržati na tom poslu. Iako je unapređena na poziciju menadžera, Maurerova otkriva da više voli da radi na kasi, gde može da komunicira s kupcima.

Japanska porno zvezda okončala karijeru u 80 godina, tvrdeći da je ponestalo muškaraca koji su njen tip (VIDEO)

- Lorejn ima dosta obožavaoca, najblaže rečeno. Ima mnogo lojalnih kupaca, koji dolaze samo da bi nju videli - istakao je za "ABC news" Kejti Kenvorti, koji je vlasnik restorana koji je deo McDonald's franšize, skoro dve godine.

Iako svake godine razmišlja o odlasku u penziju, ipak smatra da nikada neće otići.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.