Mačka je pronašla pačiće, a njena reakcija rastopiće vaša srca! (FOTO)
Foto: Printskrin / Jutjub

PRELEPA PRIČA!

Mačka je pronašla pačiće, a njena reakcija rastopiće vaša srca! (FOTO)

Jednog dana je Ronan ušao u štalu u kojoj su jaja bila smeštena, ali ih nije mogao naći...
Objavljeno:

Ronan i Emma Lally iz Irske imaju malu farmu kojom se usput bave kada dođu s posla. Imali su ovce, kokoške i krave, ali su odlučili svojoj kolekciji dodati i patke. Nabavili su jaja i čekali da se izlegu pačići.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jednog dana je Ronan ušao u štalu u kojoj su jaja bila smeštena, ali ih nije mogao naći. U tom trenutku je njihova mačka izašla iz štale i automatski je pomislio da ih je ona pojela.

foto: Printskrin / Jutjub

Na kraju su ih ipak odlučili tražiti po farmi. Nakon šest sati su pronašli izlegle pačiće, ali tu je bila i mačka. Kada su videli da drži jedno pače u ustima, pomirili su se s činjenicom da ih je već nekoliko pojela.

foto: Printskrin / Jutjub

Onda su primetili da ga mačka ne grize, nego ga pažljivo nosi u ustima, kao što to inače rade sa svojim mačićima. Mačka je krenula dalje prema senu, a oni su je pratili sve dok u senu nisu videli sve pačiće na okupu. Maca je i zadnjeg pačića spustila dole pa ga je počela lizati, a ostale je zagrlila šapom.

TO MOGU SAMO KINEZI: Voz im jurca kroz kuću svaki dan! (VIDEO)

foto: Printskrin / Jutjub

Njeni vlasnici to nikada nisu očekivali. Ono što jesu znali je to da je samo par sati pre toga okotila nekoliko mačića. Uticajem hormona je i pačiće prihvatila kao svoje i na taj način stvorila jednu veliku životinjsku porodicu.

Prošlo je nekoliko nedelja. Mačići su još uvek bili mali, a pačići su dosta narasli. Bez obzira na očitu razliku u izgledu, pačići su i dalje bili jako vezani uz svoju zamensku mamu.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.