PORODICA KOJA JE NASMEJALA SVET INTERVJUOM UŽIVO: Kako je nastao legendarni snimak o kom priča planeta? (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

ćalac je kriv

PORODICA KOJA JE NASMEJALA SVET INTERVJUOM UŽIVO: Kako je nastao legendarni snimak o kom priča planeta? (VIDEO)

Inače, u sobu svog tate prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion, kojoj je tog dana bio rođendan i potpuno zasenila svaku diskusiju o južnokorejskoj politici
Objavljeno: 09:54h

Puna četiri dana nakon što je internet "poludeo" za snimkom Roberta Kelija, stručnjaka za političku situaciju u Severnoj i Južnoj Koreji, kom su intervju prekinula rođena deca, on i njegova supruga konačno su progovorili o urnebesnom događaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Keli i njegova žena Kim Džung-A, koja je onako nespretno izvukla decu iz sobe, kaže da je njen suprug ipak sam kriv za ono što se desilo. - Uglavnom zaključava vrata sobe, kada ima javljanja uživo - kaže Kim kroz smeh. - Ćerka je bila onako razigrana, jer je tog dana organizovana školska žurka. Inače, u sobu svog tate prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion, kojoj je tog dana bio rođendan i potpuno zasenila svaku diskusiju o južnokorejskoj politici.

Nedugo potom, na točkovima svoje hodalice dokotrljao se osmomesečni Džejms, a sve to vreme Kim Džung-A mirno je u drugoj sobi gledala intervju svog muža na televiziji. Zbog kašnjenja signala, nije na vreme shvatila šta se dešava. Utrčala je u kadar i izvukla decu, koja nisu bila zadovoljna razvojem događaja i glasno protestovala pred milionskim auditorijumom, dok se njihov otac iskreno požalio sagovorniku u studiju BBC mreže: "Ovo je moj život, čoveče". Kako kaže, i njemu je snimak bio smešan, ali je izbegavao da gleda reakcije na društvenim mrežama, pa su neko vreme on i supruga isključili telefone.

(Espreso.co.rs / B92 / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.