NIŠTA NIJE NEMOGUĆE: Nakon 85 godina braka, još uvek se ludo vole! (VIDEO)
Foto: Printskrin Jutjub / Primer Impacto

ljubav!

NIŠTA NIJE NEMOGUĆE: Nakon 85 godina braka, još uvek se ludo vole! (VIDEO)

„Dok nas smrt ne rastavi“ je veoma lako reći, ali koliko često parovi kažu tu rečenicu i rastave se nakon nekoliko godina?
Objavljeno:

Kada su se Faustino Jacinto i Estefania Rodriguez venčali, shvatili su ovu rečenicu jako ozbiljno. Par iz malog mesta zvanog Villa de Carbon u Meksiku je zajedno otkad su se upoznali, a to je jako, jako dugo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada je Faustino prvi put vidio Estefaniu, to je bila ljubav na prvi pogled. Očajnički je pokušavao da pridobije njenu pažnju, ali ona ja oklevala: „Počeli smo pričati, rekao sam joj da je želim za ženu, ali ona mi nije odgovarala,“ kaže Faustino. „Nisam ga poznavala,“ seća se Estefania. Faustino je nastavio i konačno se isplatilo: sedmicu nakon pto je „ukrao“ Estefaniju, kako to oni kažu u Meksiku, kada par pobegne. Bila je 1932., Faustino je imao 18 godina, Estefanija samo 16.

Nema ga više: Simbol Mediterana survao se u more! (FOTO)

Priča postaje još romantičnija kada oni uprkos tome što nisu imali novca odluče da se venčaju u javnoj službi. „Kakvo venčanje smo mogli imati ako ja nisam imao novca?“, našalio se Fausino. Od tog dana, iako se čini neverovatno, ovaj preslatki par nije proveo ni jednu noć odvojeno. Brzi proračun nam otkriva da su zajedno proveli 85 godina svog života.

Par ima 15-ero dece, četvoro je umrlo. Porodica nije prestajala da raste od tada, a sada imaju 68 unučadi, 114 praunučadi i 21 pra-praunuče. Faustino će uskoro napuniti 103 godine, a Estela 101. Uprkos problemima koji dolaze sa starenjem, oni su još uvijek dobrog zdravlja. Koja je tajna njihove sreće i dugog braka? Poštovanje. „Faustino mi nikad nije rekao ružnu riječ i nije imao loše manire,“ kaže Estefanija ponosno.

Njihova veza kod mnogih izaziva ljubomoru. Koliko nas je sanjalo da ima nekoga ko će nas voleti sve do kraja života? Ili barem 85 godina. Ako razumijete španski, požete pogledati video o ovoj neverovatnoj priči…

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.