Da li znate kako žirafa dolazi na svet? Ovo nećete želeti da vidite! (GIF) (VIDEO)
Foto: AP

SVE JE MOGUĆE

Da li znate kako žirafa dolazi na svet? Ovo nećete želeti da vidite! (GIF) (VIDEO)

Jedni smatraju da je ovo veličanstven fenomen prirode i rado prisustvuju porođaju, dok drugima, pak, ne bi nikada palo na pamet da budu u blizini
Objavljeno:

Ako ste misli da ste vi došli na svet na poseban način, grdno ste se prevarili. Titulu najčudnijeg rođenja na svetu ponele su žirafe i morate biti apsolutno sigurni da želite da ga vidite. Jer jednom kada budete videli kako one dolaze na svet više nikada nećete moći da izbrišete sliku iz glave.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Trudnoća kod žirafa traje 15 meseci, a veterinari danima mogu da tvrde da će se mala žirafa roditi svakog trenutka. Tako je bilo i ovog puta, proces je toliko dugo trajao da su svi počeli da se pitaju da li je ona uopšte trudna.

On obožava sve ono čega se drugi plaše! Da li je ovo najhrabriji dečak na svetu? (FOTO)

Ukoliko ste žena, i imali ste priliku da se porodite, shvatiće koliko su velike njihove muke, a verovatno ćete se i onesvestiti pri pomisli na ovako nešto.

foto: AP

Za razliku od žena ili nekih drugih životinja, žirafa svoje mladunče donose na svet kroz anus. Da, dobro ste čuli i ako vam je sada ne prijatno možda je bolje da prestanete sa čitanjem.

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.