Posle 11 godina: Porodica dobila 885.000 dolara odštete za ubijenog psa!
Foto: Profimedia

za emocionalnu bol

Posle 11 godina: Porodica dobila 885.000 dolara odštete za ubijenog psa!

Lokalni list Hartford Courant javlja da su prema nagodbi takođe obeštećeni i policajci
Objavljeno: 22:40h

Vlasti Hartforda, glavnog grada američke države Konektikat, pristale su da plate gotovo 900.000 dolara odštete porodici čijeg su psa ubila dva policajca pre 11 godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Dva policajca iz gradske policije ušla su 2006. u ogradjeno dvorište porodice Glena Harisa, bez naloga za hapšenje, na osnovu pogrešne dojave da je tu skriveno oružje u napuštenom automobilu.

Veliko srce: Dečak (2) izgubio trku jer je trčao ocu u zagrljaj i zaboravio da prođe kroz cilj! (FOTO) Oni su rekli da su pucali i ubili jednog od Harisovih Bernardinaca, na očigled njegove ćerke, kada je životinja zarežala i jurnula na njih. Haris je podneo saveznu tužbu za kršenje gradjanskih prava i naveo da su pretrpeli emocionalnu bol i da su prekršena ustavna prava njegove porodice.

foto: AP

Nagodba vredna 885.000 dolara, koju je sinoć odobrilo gradsko veće Hartforda, uključuje naknadu za nanetu štetu i sudske troškove. Lokalni list Hartford Courant javlja da su prema nagodbi takodje obeštećeni i policajci.

Bonus video: Hteli da snime selfi nasred zaleđenog jezera, ali njihov plan je PAO U VODU, KAO I ONI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.