ONI DOLAZE! Mogli ste da vidite 6 NLO uživo, ali je NASA odmah prekinula snimak! (VIDEO)
Foto: profimedia

kome verovati? ONI DOLAZE

ONI DOLAZE! Mogli ste da vidite 6 NLO uživo, ali je NASA odmah prekinula snimak! (VIDEO)

NASA tvrdi da se taj prizor često dešava kao poremećaj čemu joj se pridružuju svemirski stručnjaci i pisci, ali ufolozi misle drugačije
Objavljeno:

Prizor neidentifikovanih letećih objekata (NLO) u blizini Međunarodne svemirske stanice (ISS) je obradovao sve ufologe, ali NASA tvrdi da se taj prizor često dešava kao poremećaj. Neki vanzemaljski entuzijasti kažu da su u poslednjem Nasinom emitovanju uživo, primetili navodnu flotu NLO od 6 objekata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ufolozi sada kažu da imaju nesumnjiv dokaz da postoji vanzemaljska aktivnost oko ISS i ovo je njihov najnoviji dokaz da je šest NLO proletelo pored ISS međunarodne svemirske stanice. Ubrzo nakon što su primetili ove NLO objekte NASIN snimak uživo je odmah prekinut.

Tajna planine Rašmor: Hteli su veliki spomenik, a dobili su i veliku tajnu! (VIDEO)

foto: profimedia

U snimku koji je zabeležio deo života celokupnog ISS može se videti da u oblast fokusa kamere sa desne strane ulauzi 6 objekata i da lete na levoj strani ekrana. Čini se da se nalaze na određenoj udaljenosti od ISS i da iako izgledaju kao male loptice, mogu biti svemirske letilice. Prema ‚‚ Alien Hunter Tiler Glockner" ovi predmeti su prilično veliki i verovatno je da se radi o šest NLO od kojih je svaki ogroman kao breg.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.