BOMBA! Vlasnik Fejsbuka će biti SLEDEĆI PREDSEDNIK SAD!
Foto: AP

biće to zanimljiva kampanja

BOMBA! Vlasnik Fejsbuka će biti SLEDEĆI PREDSEDNIK SAD!

Zakerbergovi postovi na društvenim mrežama ukazuju da on razmišlja o političkoj karijeri
Objavljeno: 10:15h

Donald Tramp je možda prvi izabrani predsednik koji nema prethodno političko i vojno iskustvo, ali ako je verovati nagoveštajima Marka Zakerberga neće biti poslednji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osnivač Fejsbuka redovno obaveštava sve o svojim novogodišnjim odlukama - on uči mandarinski, trči 365 milja čita 25 knjiga, ali i najavljuje turneju po SAD u 2017. godini, a cilj mu je da ostvari pozitivan uticaj budući da svet ulazi novo razdoblje.

PREMOTAVANJE 2016. GODINE: Tramp, terorizam, Sirija, migranti... (VIDEO) (ANKETA)

Zakerberg se nada da će do kraja ove godine upoznati sve ljude u državama SAD, a izgleda da je cela ideja nastala nakon što je sud objavio da će zadržati kontrolu nad Fejsbukom ukoliko bude radio državni posao. Otuda i prve spekulacije da će se on kandidovati za predsednika.

Ipak, da biste postali predsednik u SAD morate da imate najmanje 35 godina, što znači da će Zakerberg morati da se strpi još tri godine. To znači da ukoliko novoizabrani predsednik Donald Tramp bude opozvan, ubijen ili na neki drugi način napusti kancelariju, Mark će biti dovoljno star da se kandiduje na sledećim izborima u novembru 2020. godine.

foto: AP / Paul Sakuma

Njegovi postovi na društvenim mrežama ukazuju da on razmišlja o političkoj karijeri, budući da se ne odnose uvek na upravljanje kompanijom ili funkcionisanje društvenih mreža.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.