AMERIKA U PANICI: Ruski crtani film zarađuje MILIJARDE, Zapad treperi od Putinove NAJVEĆE SILE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Masha and The Bear

PUTINOVO TAJNO ORUŽJE

AMERIKA U PANICI: Ruski crtani film zarađuje MILIJARDE, Zapad treperi od Putinove NAJVEĆE SILE! (VIDEO)

Ovaj snimak sakupio je čak preko milijardu i 800 miliona pregleda na YouTubeu i tako postao šesti najgledaniji otkako je ova društvena mreža pokrenuta
Objavljeno:

Uprkos tome što Rusija raspolaže ogromnim naoružanjem, za Vladimira Putina to izgleda ne predstavlja glavni izvor moći u svetu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, kako prenose pojedini američki mediji, reč je o crtanom filmu "Maša i Medved" koji navodno predstavljao "demonstraciju Putinove meke sile."

12 NAJPOPULARNIJIH DESTINACIJA koje ljudi dele na Instagramu! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj snimak sakupio je čak preko milijardu i 800 miliona pregleda na YouTubeu i tako postao šesti najgledaniji otkako je ova društvena mreža pokrenuta.

Maša ima samo tri godine i obučena je u tradiocionalnu rusku nošnju sa maramom na glavi. Tako odevenu gledaju ju je građani u više od 120 zemalja sveta, među kojima se nalazi i SAD.

Crtani film "Maša i Medved" dobio je nagradu "Kidskrin avards" prošle godine za najbolju animaciju, a studio "Animakord" zaradio je 225 miliona dolara.

- Dok se u svetu medved najčešće predstavlja kao zlo protiv kojeg se treba boriti, istočnoevropska deca u njemu vide nekoga ko pomaže plavokosoj devojčici da nađe put do kuće, navodi italijanski list "Il foljo".

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.