InterContinental Ljubljana otvorio vrata za goste!
Foto: Promo

SLOVENIJA REALIZOVANA INVESTICIJA DELTA HOLDINGA

InterContinental Ljubljana otvorio vrata za goste!

Posle samo 18 meseci gradnje, hotel „InterContinental Ljubljana“ primio je prve goste. Bio je to povod da „Delta Holding“ organizuje posetu novinara iz regiona ovom luskuznom zdanju i prvu konferenciju za novinare u novosagrađenom hotelu

Objavljeno:

U moderno opremljenoj sali „Emona“ prezentaciji su prisustvovali predstavnici medija iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

- Naš motiv da baš u Ljubljani izgradimo hotel bio je to što u ovaj grad dolazi sve više stranaca i poslovnog sveta, a do sada nije postojao hotel sa pet zvezdica kao što je „InterContinental“. Nije nam uvek bilo lako i mnogi nisu verovali u ono što radimo, ali danas ih sve demantujemo. Mnogo nam je značila i velika podrška grada i gradonačelnika Zorana Jankovića - izjavio je potpredsednik „Delta Holdinga“ i regionalni generalni direktor IHG Živorad Vasić.

- Ponosni smo što smo u hotelu zaposlili mlade ljude koji su tek završili školu i što, poštujući svoje kolege u ovom biznisu, nismo preuzimali kadrove iz drugih hotela. Siguran sam da ćemo i u ovom poslu biti lideri i da ćemo podstaći druge hotele da se renoviraju i usavršavaju svoju uslugu - dodao je Vasić.

ULTRA DNEVNICA! Ovaj posao je plaćen 150 evra dnevno, ALI GA NIKO NE ŽELI!

foto: Promo

Hotel „InterContinental Ljubljana“ nalazi se u samom centru slovenačke prestonice, u neposrednoj blizini poslovnog centra, parka Tivoli, a od starog dela grada udaljen je deset minuta hoda. Ovo zdanje odiše luksuzom, kao što i priliči hotelu najviše klase, a investitori kažu da se prestiž krije u detaljima. Svaki predmet, svaka tkanina, pažljivo su odabrani kako bi ispričali svoju priču, pa se u svim prostorima zapravo kriju detalji Ljubljane: bogati tepisi predstavljaju apstraktne linije reke Ljubljanice; umetnička dela u svim sobama su štampana na staklenim ogledalima i prikazuju grafike gradskih znamenitosti.

foto: Promo

- „InterContinental“ se razlikuje od ostalih hotela po tome što u Ljubljanu donosi luksuz i svetske standarde u hotelijerstvu. Oni podrazumevaju konstantnu brigu o gostu, od ulaska u hotel do izlaska iz sobe - kaže Miloš Cerović, generalni direktor hotela.

„InterContinental Ljubljana“ ima 165 soba, od toga 14 apartmana. Među njima je i najprestižniji, predsednički apartman, koji sa svojih 160 kvadratnih metara i pogledom koji se pruža sa 19. sprata predstavlja najluksuzniji hotelski smeštaj u Ljubljani.

foto: Promo

Na 18. spratu nalazi se spa-centar s bazenom, a na vrhu hotela je restoran, koji gostima omogućuje jedinstven pogled na sve četiri strane grada. „B restaurant & bar“ predstavlja posebno zadovoljstvo za goste, jer je vodeća uloga poverena dobitniku Mišlenove zvezdice, italijanskom šefu Alfredu Rusu. Svetski poznati kulinar na svakih nekoliko meseci menja meni i prilagođava ga sezonskoj ponudi i ukusima.

U izgradnju ovog hotela „Delta Holding“ je uložio oko 50 miliona evra.

„InterContinental Ljubljana“ predstavlja samo korak u regionalnom širenju ove kompanije, koja je već započela projekte u Bosni i Hercegovini i Bugarskoj, a najavljuje izlazak i na tržišta Hrvatske i Albanije.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.