POLA PREDSEDNIK - POLA MEME: Pahor jednom fotkom NASMEJAO CELU SLOVENIJU i napravio HAOS NA INTERNETU! (FOTO)
Foto: AP / Mikhail Palinchak

KAD PREDSEDNIK POZIRA

POLA PREDSEDNIK - POLA MEME: Pahor jednom fotkom NASMEJAO CELU SLOVENIJU i napravio HAOS NA INTERNETU! (FOTO)

Neobična poza slovenačkog predsednika je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a među Slovencima je pokrenula trend nazvan "boruting"
Objavljeno:

Fotografija predsednika Slovenije Boruta Pahora snimljena tokom njegovog nedavnog boravka u Kairu izazvala je pravu buru u Sloveniji. Pahor je na fotografiji uz melanholičan izraz lica priljubljen uz mermerno stepenište, a u opisu je napisao: "Nostalgičan u Kairu".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A photo posted by Borut Pahor (@borutpahor) on

Za samo nekoliko dana, naime, Fejsbuk grupa "boruting", čiji članovi, inspirisani Pahorovom fotografijom, kače svoje fotografije u istoj pozi i sa istim izrazom lica, lajkovalo je više hiljada ljudi.

Pahor se, prilikom nedavnog zvaničnog boravka u Kairu fotografisao priljubljen uz mermerno stepenište nekog luksuznog kairskog hotela sa melanholičnim izrazom lica, a fotografiju je objavio na Instagramu sa porukom "Iz Kaira, s nostalgijom!".

Fotografija je objavljena uz haštagove #domotožje (nostalgija) i #ljubodoma (najljepše je kod kuće).

Neobična poza slovenačkog predsednika je u samo nekoliko dana izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a među Slovencima je pokrenula trend nazvan "boruting" - čiji je cilj slikati se žalosnog izraza lica uz neko stepenište i tu fotografiju objaviti na Fejsbuku ili Instagramu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.