VLADA U SENCI NAPADA TRAMPA: Pokušaće da uvuku SAD u rat!
Foto: Reuters

upozorenja su stigla

VLADA U SENCI NAPADA TRAMPA: Pokušaće da uvuku SAD u rat!

Sigurni smo da njegov tim vodi računa o svemu, ali rizik uvek postoji
Objavljeno:

Bivši kongresmen i ikona libertarijanaca, Ron Pol upozorio je da bi vlada iz senke predvođena neokonzervativcima mogla da uvuče Donalda Trampa novi rat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ne znam nikoga ko bi mogao da kaže šta će se dogoditi. Sve što je potrebno je lažba uzbuna ili incident i svi će naučiti lekciju. Neokonzervativci su uvek pričali o tome pre 9/11 i tvrdili su da neće dobiti svoju politiku dok ne dobiju Perl Harbor - rekao je Pol.

HAJL TRAMP! Pogledajte kako su BELI NACIONALISTI pozdravili pobedu novog predsednika SAD! (VIDEO)

On je još jednom upozorio da bi vlada iz senke nastaviti sa svojim radom i za vreme Trampovog mandata, kao što su radili i za vreme Obame.

- On je veoma druželjubiv sa njima, nekima je prijatelj. Videćemo se šta če se dogoditi, ostaje nam da vidimo - zaključio je Pol.

Za sada nema nikakvih Trampovih reakcija, ali smo ubeđeni da njegov tim ljudi vodi računa o svemu kako bi republikanac besprekorno vodio svoju politiku.

Ranije ovog meseca nekoliko puta je govoreno o tome da će pokušati da ga spreče u njegovom pokušaju da sprovede promene, pa ostaje mogućnost da ga uvuku neki novi rat.

(Espreso.co.rs / Prisonplanet.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.