Hoće li mali Ameri učiti da je Tramp seksista i rasista? Prosvetari u SAD imaju opak plan protiv predsednika!
Foto: Reuters

republikaci oštro reagovali

Hoće li mali Ameri učiti da je Tramp seksista i rasista? Prosvetari u SAD imaju opak plan protiv predsednika!

Sindikat je objavio plan na svom sajtu i poslao ga putem mejla na adresu više od 6.000 svojih članova
Objavljeno:

Sindikat, koji predstavlja gradske nastavnike, državnim školama u američkom gradu San Francusku ponudio je nastavni plan u kojem se novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp naziva rasistom i seksistom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovaj sindikat objavio je plan na svom sajtu i poslao ga putem mejla na adresu više od 6.000 svojih članova. Na to je oštro reagovala Republikanska stranka u San Francusku. - To je neprimerena propaganda, koja nepravedno demonizuje ne samo kampanju Donalda Trampa, pobednika, već i sve koji su glasali za njega, ocenila je funkcionerka Republikanskog nacionalnog komiteta iz Kalifornije Harmit Dilon.

foto: Giphy

Škole u okrugu San Franciska imaju više od 57.000 đaka. Nije poznato koliko je nastavnika koristilo plan, ali izgleda da on ima prećutnu podršku gradskih zvaničnika, nadležnih za obrazovanje. Nastavni plan napisala je profesorka društvenih studija Fakra Šah i to u dva sata nakon ponoći 9. novembra, samo nekoliko časova nakon što su objavljeni rezultati predsedničkih izbora. Ona je, tvrdi, uradila ovo da bi pomogla kolegama u svojoj školi koji imaju poteškoća da odgovore na pitanja studenata i njihove zabrinutosti zbog toga što je Tramp izabran za predsednika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.