BOLI, BOLEĆE NAS JOŠ DUGO: Prvi put nakon poraza, oglasila se Hilari Klinton!
Foto: Fonet

Klintonova razočarana

BOLI, BOLEĆE NAS JOŠ DUGO: Prvi put nakon poraza, oglasila se Hilari Klinton!

Kandidatkinja američkih demokrata Hilari Klinton održala je svoj prvi govor nakon što je na predsedničkim izborima izgubila od Donalda Trampa
Objavljeno: 18:07h

- Žao mi je što nismo pobedili na ovim izborima, ali sam ponosna na ovu kampanju koju smo zajedno kreirali. Vi predstavljate ono najbolje u SAD i biti vaš kandidat bila je jedna od najboljih stvari u mom životu - rekla je Hilari i dodala:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Znam da ste razočarani, i ja sam. Kao i milioni Amerikanaca. Ovo što se dogodilo je bolno i boleće i dalje. Ipak zapamtite da ovde nije reč o jednom čoveku, već o Americi i njenim vrednostima, navela je Hilari i poručila svojim pristalica da moraju prihvatiti rezultate izbora.

Evo predsednika, evo APOKALIPSE: 20 NAJJAČIH NASLOVA o Trampovoj pobedi u svetskim medijima! (FOTO)

- Tramp će biti naš predsednik i morate to prihvatiti i morate to da poštujete. Naša demokratija zahteva da budemo aktivni, ne samo tokom izbora i da uvek pokušamo da zadržimo naše vrednosti.

- Proveli smo godinu i po dana ujedinjujući milione ljudi oko jedne ideje. Naša odgovornost je da nastavimo da radimo da gradimo jaču Ameriku. Zahvalna sam vam za sve - rekla je Hilari.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.