Zlo i naopako: Pronađena masovna grobnica u Mosulu, 100 obezglavljenih tela!
Foto: Reuters

strašna sudbina

Zlo i naopako: Pronađena masovna grobnica u Mosulu, 100 obezglavljenih tela!

Zbog stanja pronađenih tela teško je reći da li je reč o vojnicima ili o civilima. Forenzički tim iz Bagdada će sutra istražiti mesto na kojem su tela pronađena
Objavljeno:

Masovna grobnica u kojoj se nalazi oko 100 tela kojima je odsečena glava pronađena je južno od Mosula, navode iz iračke vojske, javlja AP.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako navode, tela su pronađena u blizu poljoprivrednog fakulteta u gradu Hamam Al Alil, a većina se toliko raspala da su ostali samo kosturi.

Palo još jedno uporište džihadista! Hoće li Mosul biti sledeći? (FOTO) (VIDEO)

Zbog stanja pronađenih tela teško je reći da li je reč o vojnicima ili o civilima. Forenzički tim iz Bagdada će sutra istražiti mesto na kojem su tela pronađena.

Podsećamo, Islamska država izvršila je nekoliko masakra od kako je tokom leta 2014. godine osvojila grad, a sve to je dokumentovala fotografijama i video snimcima koji su posle toga kružili internetom.

foto: Reuters

Mosul je jedno od najvećih uporišta ID u Iraku. Kopnena operacija za oslobađanje Mosula od terorista Islamske države počela je 17. oktobra, a u njoj učestvuju iračke trupe, kurdske jedinice i koalicija na čelu sa SAD, podseća ruska agencija.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.